![]() |
~ÖyLe~ /medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne kadar yürürsen yürü; arkanda bıraktığın yol kadar güçlü, ve henüz yürümediğin yol kadar zayıfsın." Boris Vian . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen, Onlar'ca hayal peşinde ardı ardına uçurumlardan düşerken; Ben, Senler'ce dolu düşlerimin kırıklarını toplamakla meşguldüm.. Uğurtan Kılıç . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Bir ârife sormuşlar: “Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz? “ “Terzimi severim” diye cevap vermiş. Soruyu soranlar şaşırmışlar: “Aman efendim, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken, terzi de kim oluyor? O da nereden çıktı?” demişler. Ârif: “Evet dostlarım, ben en çok terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde ölçümü yeniden alır. Diğerleri öyle değil. Bir kez hakkımda karar verdiler mi, ölünceye kadar bana hep aynı ölçü nazarıyla bakarlar” . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağmurla karışık dualarıma benzeyen, Sevda ile karışık çayımı demleten... O biri tevafuklar sonucu ömre yazılır, Sonra; Toprak Su Hava gibi...olur da vazgeçemezsin, geçmekte istemezsin.. Ve ''O''... ...adında sevdanın meali saklı olan... Şairinde dediği gibi: ''adında harflerin gülüştüğünü'' gördüm.. Ve ''O'' harfler yüreğim de saltanat kurar! Fetih bu ya...''Bismillah''demeden atılmaz her adım. Dünyalık sevda değildir ki nasiplenilen, Ahirete biçilen dünyalık kumaştır, her santimine sevda işlenen... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen dört tarafı taş duvarla kapatsan da semanın kapıları açık!!! ELHAMDÜLİLLAH . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendini yeryüzünde ceset gibi hissettiren duygudur imkansızlık. Sen yine de "HasbunAllah" de, gönül. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ey Yar-i Mechulüm; Gözlerimde Hayaller arama... Avuç içimde, Duâ'lar var ... yetmezmi ?” . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Dinmeyen yaş yürek yakar ya buz gibi yokluk ta can koparıyor candan Bilesin... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ "Aç gözlerini usulca.. En yakın mesafede, seninle duaya durmaya geldim.. Sen, minare karşısı evinizde duaya açınca ellerini, Avuçlarına düşen gözlerinle yakala beni..! ... Ve ben gözlerine selamet... Ve ben Allah'a emanet... " Kadim Dolunay . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Dünü düşünmek niçin? Hep gidecek, uzaklaşacak. Esasen onda ne yaşadım, ne gördüm? Sabahında ümit vardı, akşamında hüzün o kadar. Ey! Hayal ettiğim; Sen yoktun... . . . |
SAAT: 11:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.