![]() |
~ÖyLe~ /medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne kadar yürürsen yürü; arkanda bıraktığın yol kadar güçlü, ve henüz yürümediğin yol kadar zayıfsın." Boris Vian . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen, Onlar'ca hayal peşinde ardı ardına uçurumlardan düşerken; Ben, Senler'ce dolu düşlerimin kırıklarını toplamakla meşguldüm.. Uğurtan Kılıç . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Bir ârife sormuşlar: “Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz? “ “Terzimi severim” diye cevap vermiş. Soruyu soranlar şaşırmışlar: “Aman efendim, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken, terzi de kim oluyor? O da nereden çıktı?” demişler. Ârif: “Evet dostlarım, ben en çok terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde ölçümü yeniden alır. Diğerleri öyle değil. Bir kez hakkımda karar verdiler mi, ölünceye kadar bana hep aynı ölçü nazarıyla bakarlar” . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağmurla karışık dualarıma benzeyen, Sevda ile karışık çayımı demleten... O biri tevafuklar sonucu ömre yazılır, Sonra; Toprak Su Hava gibi...olur da vazgeçemezsin, geçmekte istemezsin.. Ve ''O''... ...adında sevdanın meali saklı olan... Şairinde dediği gibi: ''adında harflerin gülüştüğünü'' gördüm.. Ve ''O'' harfler yüreğim de saltanat kurar! Fetih bu ya...''Bismillah''demeden atılmaz her adım. Dünyalık sevda değildir ki nasiplenilen, Ahirete biçilen dünyalık kumaştır, her santimine sevda işlenen... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen dört tarafı taş duvarla kapatsan da semanın kapıları açık!!! ELHAMDÜLİLLAH . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendini yeryüzünde ceset gibi hissettiren duygudur imkansızlık. Sen yine de "HasbunAllah" de, gönül. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ey Yar-i Mechulüm; Gözlerimde Hayaller arama... Avuç içimde, Duâ'lar var ... yetmezmi ?” . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Dinmeyen yaş yürek yakar ya buz gibi yokluk ta can koparıyor candan Bilesin... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ "Aç gözlerini usulca.. En yakın mesafede, seninle duaya durmaya geldim.. Sen, minare karşısı evinizde duaya açınca ellerini, Avuçlarına düşen gözlerinle yakala beni..! ... Ve ben gözlerine selamet... Ve ben Allah'a emanet... " Kadim Dolunay . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Dünü düşünmek niçin? Hep gidecek, uzaklaşacak. Esasen onda ne yaşadım, ne gördüm? Sabahında ümit vardı, akşamında hüzün o kadar. Ey! Hayal ettiğim; Sen yoktun... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır." (Prison Break) . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Sıratın ortasında, Bir bardak soğuk su içmek gibi seni sevmek, Bilirim.. Hadi, beraber okuyalım yârim; Ve ellefe beyne kulûbihim, Ve ellefe beyne kulûbihim.. (Ve onların kalplerini birbirine O ısındırdı) (Enfal-63) . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Ne güzel gülüyorsun; öyle kal lütfen yüzüme baktığın anın resmini çekeceğim... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Yağmurun sesine uyanıp sana yanmak ta varmış nasipte … . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep böyledir. Yanlış insanlar öğretir, Yalnız insan olmayı... İlhan Berk.. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni bana getirmeyen yolların da Bir bildiği vardır elbet. . ” . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Öyle eksildik ki! yaşarken Bize dokunan her şeyi eksiltiyoruz.... Yanlızlığımızla çoğalıp, Kalabalığımızla eksiliyoruz... Ve öylesine kalabalık ki! yalnızlığımız Ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz... Alıntı... |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazık ki akşam oldu biz yine yalnız kaldık Bir kıyısı görünmez denize daldık Bir gemiye binmişiz bulanık bir gecede ALLAH'ın denizinde ALLAH'tan uzak kaldık... Mevlana |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kiracıymış meğerse kabuklar yaralarda..." ...İbrahim tenekeci.. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bir parça umut ver Allah'ım, yüreğimize sürelim. . ." . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar, İnsanların içinde İnsan'lara Hasret yaşarlar . . . ..Özdemir Asaf... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bîlîyormusun; İnsan acı çektîğinde uyumayı başka türlü sever... |Öyle İşte...| . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni anlatmak için, otuzuncu harfim yok benim. Ya da yaşatmak için, ikinci bir kalbim. Bu yüzden suskunluğum. Bu yüzden yaşarken nefes almayışım. Bilemezsin, sevemezsin, anlayamaz, Hissedemezsin, ölemezsin... Ne yaparsan yap, bendeki seni çözemezsin… Alfaben de yetmez buna, yüreğin de ömrün de... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bildiğin yerden sormuyor hayat Nerede bir bilmediğin var, tüm sorular oradan Bedavadan yaşama diyor , araştır , sor, olmadı yaşa Ama öğren... Berre Bek . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne zaman kırılsam birilerine, Sükut nakışlı hırkalar giyiyorum. Kıvrılıp da içimin denizlerine, Boş ver nasılsa öleceğiz diyorum.. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Alıntı:
Öyle... |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Biraz gülseler yüzümüze, hemen gönlümüz alınır.” — Öyle çocuğuz işte. . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dizinde dermanın tükendiği vakitte , Gönlünde yeşeren yarındır sâbır... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstediğin kadar çabala. Allah nasip etmediği sürece, Elinde olan bir hiçtir... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Attığım her adımım sen olunca, Yollarım hep gül kokuyor.. Tuğba Bal . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neyin var, anlat" diyorlar. Anlatıyorsun, "boşver" diyorlar. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanlara bir şeyler anlatmaya çalışmak, Buharlı bir cama yazı yazmaya benziyor. Özenle yazıyorsun, apaçık belli oluyor anlattıkların, Sonra silinip gidiyor.. öyle.. Tarık Tufan . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Yavaşça kalemin kulağına eğilip dedim ki; Bir daha onun adını yazarsan, seni de kırarım…" öyle . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhamet, insan olmanın ve kalmanın birinci şartıdır. O yoksa, hiçbir şey tamam değildir. İbrahim Tenekeci . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı güzellikleri ve incelikleri görmeye gözümüz yetmez. Gönül, işte bunun için vardır. . .İbrahim Tenekeci . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani derin bir nefes alır, nasıl sevdiğini anlatacak uzun bir cümleye niyet edersin de.. Hep kazâya kalır ya. Öyle işte . Bekir Develi . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Olmuyorsa; olmadığı daha iyi olduğu içindir, bırak olmasın." Ahmet Batman . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okunu attı mı ölüm, siperler boşuna; O şatafatlar, altınlar, gümüşler boşuna; Gördük bütün insan işlerinin iç yüzünü; Tek güzel şey iyilik, başka düşler boşuna... Ömer Hayyam |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Görevi kan pompalamak olan bir organı Amacının dışında kullandığımız için acıyor olsa gerek... |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Söylenecek sözün olmadığı yerde, Sûkut düşer nâsibe... Faruk Yiğit . . . |
SAAT: 13:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.