![]() |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar, İnsanların içinde İnsan'lara Hasret yaşarlar . . . ..Özdemir Asaf... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bîlîyormusun; İnsan acı çektîğinde uyumayı başka türlü sever... |Öyle İşte...| . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni anlatmak için, otuzuncu harfim yok benim. Ya da yaşatmak için, ikinci bir kalbim. Bu yüzden suskunluğum. Bu yüzden yaşarken nefes almayışım. Bilemezsin, sevemezsin, anlayamaz, Hissedemezsin, ölemezsin... Ne yaparsan yap, bendeki seni çözemezsin… Alfaben de yetmez buna, yüreğin de ömrün de... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bildiğin yerden sormuyor hayat Nerede bir bilmediğin var, tüm sorular oradan Bedavadan yaşama diyor , araştır , sor, olmadı yaşa Ama öğren... Berre Bek . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne zaman kırılsam birilerine, Sükut nakışlı hırkalar giyiyorum. Kıvrılıp da içimin denizlerine, Boş ver nasılsa öleceğiz diyorum.. . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Alıntı:
Öyle... |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Biraz gülseler yüzümüze, hemen gönlümüz alınır.” — Öyle çocuğuz işte. . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dizinde dermanın tükendiği vakitte , Gönlünde yeşeren yarındır sâbır... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstediğin kadar çabala. Allah nasip etmediği sürece, Elinde olan bir hiçtir... . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Attığım her adımım sen olunca, Yollarım hep gül kokuyor.. Tuğba Bal . . . |
SAAT: 18:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.