![]() |
Cevap: " Hayırlısı " Teslimiyet..çok güzel bir başlık olmuş emeğine sağlık su damlası. |
Cevap: " Hayırlısı " Ben her şeyin hâyırlısını istedim Allah'tan, Ve bana her şeyin zor olanı geldi. Her şeyin "’ Hâyırlısı " her işin zor olanıymış … |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim; Yüreğimde kıvranan hissin nâsibine düşür beni. |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Hayırlısı…” diye bir kelime var ki, Bütün kaygıları yok ediyor. Tüm sıkıntıların iki hecelik ömrü var.. Dua… |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayırlısı" Ne güzel kelime! Önlem alınmış, Mücadele edilmiş, Gerisi en yüce makama havale edilmiş... |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] El-hayrû fimâhtera hullahû. “ ALLAH neyi seçti ise, hayırlı olan odur .” |
Cevap: " Hayırlısı " Bakara 110. ayet Namazı dosdoğru kılın, zekâtı verin. Kendiniz için her ne iyilik işlemiş olursanız, Allah katında onu bulursunuz. Şüphesiz Allah bütün yaptıklarınızı görür. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey benim Allah'ım; Hayırlısı deyip sustuklarım ve adaletine güvenip göz yumduklarım var. Ne olur sabrımın karşılığı olarak, Sen bana en hayırlısını nasip et. |
Tek bir kelimeyle gömülür kalbe büyük bir ısı, Gönülden söylenen söz olur işte budur Hayırlısı... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Boş verdiklerim var benim.. Artık vazgeçtiklerim.. ''Olmazsa olmaz'' dediklerimin.. Olmayabileceğinide öğrendiğim. ''Neyse...'' dediklerim var benim. ''Sağlık olsun.'' deyip geçtiklerim. Hem ben artık, Eski bende değilim! Hayallerim yok benim.. Ve ''Şöyle olsa ne güzel olur!'' dediklerim.. ''Hayırlısı Olsun'' demeyi öğrendiğim gün.. Hayallerimden Vazgeçtim.. |
SAAT: 08:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.