![]() |
" Hayırlısı "/medineweb Hayırlısı, Yaradan'a bağlılık, başa gelene sitem etmemek ve çalışıp çabalayıp elde ettiklerimize şükür etmektir.....! Hayırlısı kelimelerin en güzeli kutsalıdır......Gerçekten, inanarak yürekten gelen kabuldür...!!!!! Nasibimizde ne arsa o gelir yanımıza, o gelir yüreğimize......! En önemli özelliklerimizden biri, bir olaydan, alınması gereken bir karardan, atılması gereken önemli bir adımdan önce “hakkımızda hayırlısı” diye düşünmek olmalıdır........ Bunu söyleyen kişi aslında şunu kabul eder: “Ben kendi istediğim olsun diye ısrar etmiyorum, benim için gerçekten hayırlısı neyse o olsun”...!!!!! "Hayırlısı" Ne güzel kelime! Önlem alınmış, Mücadele edilmiş, Gerisi en yüce makama havale edilmiş... "Alıntı" |
Cevap: " Hayırlısı " Her şeyin "’ Hâyırlısı " her işin zor olanıymış … |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Hayırlısı…” diye bir kelime var ki, Bütün kaygıları yok ediyor. Tüm sıkıntıların iki hecelik ömrü var :Dua.. Kadim Dolunay... |
Cevap: " Hayırlısı " Yaşadıkça düzelmiyordu hayat, tıpkı yaşlanmakla büyümediği gibi kişinin.. Elif Şafak |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı şeyler vardır ki; Çok kurcalamadan, "Hayırlısı" deyip, Allah’a bırakmak gerek... |
Cevap: " Hayırlısı " Alıntı:
|
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mümin "keşke" demez, "bunda da vardır bir hayır hikmet." der .. |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Nasip" Tılsımlı kelime, muazzam hakikat. Ne güzel ne kadar güzel, nâsip… Nasibin farkında olmak, o da ayrı bir nasip… Serdar Tuncer |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] cancağızım basma perdeme bir çiçek de sen olsaydın |
Cevap: " Hayırlısı " Vardir bi hikmeti Allah c.c sirati mustakimden ayirmasin amin |
SAAT: 17:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.