www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Kara Kartal,Al Tarihi: 20 Nisan 2023 (20:48), Konuya Son Cevap : 20 Nisan 2023 (20:48). Konuya 0 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]() Marata atlar utu Kahramanmara'ta atlar utu, adr kent yerle bir oldu: 1 l, 8'i ar 40 yaral Depremden etkilenen Kahramanmaran Pazarck ilesinde frtna nedeniyle hasarl binalarn atlar utu. Uan paralar ve atlarn adr kentin zerine dmesi sonucu 1 depremzede hayatn kaybetti, 8'i ar 40 depremzede ise yaraland. [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] Kahramanmarata meydana gelen depremden sonra kurulan adr kenti sabah saatlerinde yatan dolay su bast. ATILAR ADIR KENTN ZERNE DT Yal hava ve frtnann etkili olduu Pazarckta frtna ve hortum nedeniyle baz binalarn ats utu. Uan atlardan biri ise depremzede ailelerin kald adrlarn zerine geldi. Depremzedelerin anlattna gre aniden kan hortum, hayat fel etti. Hortum, zellikle adrlarda ve konteynerlerde kalan depremzedeleri vurdu. Hortum, adr ve konteynerleri yerinden uurdu. Baz binalarn atlar da adrlarn zerine dt. VAL TEKBIYIKOLU: GRDM ENTERESAN FELAKETLERDEN BR TANES Koordinatr vali olarak blgede grev yapan Krkkale Valisi Blent Tekbykolu, "Saat 16.00 itibariyle ilemizde bir dolu ya ve peinden hortum felaketi yaand. u an itibariyle 40 civarnda bir yaralmz var. Bunlarn 6 tanesinin durumu biraz daha ar, 2 tanesinin durumu nispeten dierlerine gre daha fazla ar. Yaklak 170 tane adrmzda hasar gzkyor. Ama hakikaten benim de u ana kadar grdm enteresan felaketlerden bir tanesi. Arabay, dev arabalar devirecek kadar, zel yapm konteynerleri devirecek kadar, atlar birka yz metreye tayacak kadar byk rzgar faaliyeti ilemizde vuku buldu. Gemi olsun, inallah kt bir haber almadan ufak tefek yarallarmzla beraber bu ii salimen ardmzda brakrz diye dnyorum" eklinde konutu. Karar com
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 1 | 20 | 16 Temmuz 2025 17:47 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Esma_Nur | 1 | 83 | 13Haziran 2025 11:48 |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 2 | 90 | 10Haziran 2025 23:25 |
![]() | Gndem/ Manetler | Hdimul slam | 1 | 77 | 06Haziran 2025 19:31 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Kara Kartal | 0 | 66 | 06Haziran 2025 19:05 |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Cumhurbakan konutu ev fiyatlar utu | Kara Kartal | Gndem/ Manetler | 9 | 13 Mays 2022 11:35 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|