|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 19 Nisan 2024 (17:41), Konuya Son Cevap : 21 Nisan 2024 (14:34). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Nisan 2024, 17:41 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Kafe ve restoranları boykot Kafe ve restoranları boykot Yetkililerin ağzından zam çıkmadan iki katı zamı yapıştırıyor kafe restoran işletmecileri. Tmm anlıyoruz zamlarla herşey artıyor haliyle fiyatlara yansıyor. Tek sorun bu diyilki. Zam var yiyecek ürün yok. Tavuk dönerin içinde tavuk yok artık. Yunanistan'da bile yeme içme ucuz bizde hergün fark açılıyor. İçine koyulan malzemeler kalitesiz, az yenecek gibi deyil ama zam tarifesi uygulanıyor. Almayalım arkadaşlar gitmeyelim bu hafta sonu kafelere restoranlara. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 37 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 39 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 34 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 52 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli... | Gündem/ Manşetler | Vasat | 10 | 227 | 24 Ekim 2024 20:24 |
19 Nisan 2024, 17:42 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Watsap kanalındanda paylaşırsa güzel olur yöneticiler
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
19 Nisan 2024, 20:59 | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 |
Et fiyatları 30 lira daha arttı kasalarda bir hafta kapanma boykotu yapacaklar. Kimin kimi boykot ettiği birbirine karışmasa iyi
21 Nisan 2024, 12:39 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Boykotu dibine kadar uyguluyoruz diye düşünüyorum. Dün ihtiyaç için avm ye gittim manzara şunu aklıma getirdi.”boykot mu boykot ne arar laa halkda” tanıdık geldi değilmi bu cümle neyse starbacks tepesine kdar dolu skechers isimli ayakkbı mağazası magaza insandan dısarı taşmış desem abartı olmaz içerdekilerde hep teeettürlü teyzeler amcalar yüksek ihtimal ümre için ayakkabı bakmaya geldiler. O marka hakkaten bütün markalara beş basar konfor on numara beş yıldız lakin! İsrail’in yanında bedava verseler yanaşmam Bazılarının umuru değil boykot falan Allah içimize hakiki iman versin!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21 Nisan 2024, 14:34 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Sonumuz hayr olsun. Bu gevsekligimizi, tutarsızlığı mızi görünce bir ayet vardı sanki yanlışsam düzeltin. Allah diyorya hani iyilerle kötüleri, temizlerle pisleri, samimi olanlarla olmayanları birbirinden ayırmak için sınanıyorsunuz gibi bir ayetti aman yanlış olmasın ama aklımda öyle kalmış sabremiyiruz ve samimi olanla olmayanın ayristigi yer boykot. Hacca git ama İsrail'e destek açıklayan Amerikan markasıyla biz çok saptik çok. Dediğin gibi bir kesim uzun zamandır boykotta kafe restoranları bir kesimin haberi bile yok öyle teğet geciyor
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |