![]() |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler ''Ilişkisi var'' veya ''ilişkisi yok'' veya ''karmaşık bir ilişkisi var..'' Hayır! ''Şuan zina yapıyor'' veya ''şuan zina yaptığı kişinin ihanetine uğradı'' veya ''şuan zinanın eşiğinde..'' Ve onlarca kişi bu ilişki durumunu değişikliklerini beğenirler. ''Falanca kişi, şu yaptığın zinayı beğendi, günahına ortak oldu,beraberce ALLAH'ın ayetini çiğnedi..'' Biz Müslümanız.Öyleyse nedir bu hal!!!... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler 5 yaşındaki Trabzonlu bır çocuğun dolmuşta annesıne dedigi gibidir belki de hayat ; hem vuruysin hem ağlama diysin.. |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler şuan elimde olsa herkese ızdırap tohumları saçmak isterdim.(M.F.G ) |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Eskiden carsaflar tek tesettur kiyafetiydi... Biraz modernlestik parduseler cikti... Biraz daha, esarplar bel hizasinda takildi. Biraz daha, esarplar omuz hizasina yukseldi topuzlar cikti... Biraz daha, sallar cikti boyuna dolandi, topuzlar biraz daha buyudu... ~SONUC, Modern olduk fakat musluman ? Imanlar modernlesir mi oyleyse hanim kardesin tesetturun modern mi ? KUR'ANi mi??? Ayetin manasini bozma...! |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Dengesizlerde denge ne gezer! Ey canına yandığımın can'ı ne diye pertülaş ile savrulursun ki? Toprağın üstü ile altını ayrı mi sanırsın. Sen dünyayı tepe taklak görsen de önü de arka, arkası da ön bilmezmisin |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler fani dünyanın aciz insanları... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler YEŞİL DOMATESİ Bile Güneşe Koyunca Kızarıyor Bazılarına Ne Yaparsan Yap Ne Utanıyor,Nede Olgunlaşıyor Her Dim HAM...!!! |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler "Ben hep sıkıntılıyım. Yani bir adamın canı sıkılır, o ben’im. Çünkü bana en yaraşan durumdur sıkıntılı olmak… Ne söylenmişse ve söylenmemişse, ... ne yapılmışsa ve yapılmamışsa, ne düzeltilmişse ve düzeltilmemişse ondan sıkılan biri…" Turgut Uyar |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Yağmur dokunduğu bütün her şeye ayrı bir güzel katar. Rahmandan rahmettir düşen katreler. Ayrı bir lisandır. Eşsiz rayiha bırakır hem aleme hemde insanın ruhuna.... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Mutluluga özlem duyarken, ağlayarak hasretimi giderdim, mutluluk isterken garip kalbim hep ayrılıklarla kırıldı erkenden. |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler ilahi ente maksudi ve rıdake matlubi....... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Bir taşın üstüne seni ôzledim yazıp kafana fırlatmak istiyorum. Belki ozaman özlemek nasıl acıtıyor anlarsın:) |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Sen yangın çıkarır ben söndürürdüm Sevmesem dünyanı ters döndürürdüm Seni sürüm sürüm süründürürdüm Ben senin korkundum sen bilmiyordun |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Askerdeki sevdigimi çok özlüyorum... :( |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler "Evlerimizin mutfaklarına giren gıdaların sağlık açısından tahlil edilemesinin önemi ne ise, evlerimizin çatısındaki antenin çektiği yayının tahlilide o öneme haizdir. Mutfağa önep verip, anteni ihmal etmek önemli bir hatadır. Beyinlerin zehirlenmesi, midelerin zehirlenmesinden basit birşey değildir." -Nureddin Yıldız hocaefendi |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler AŞK; Gökkubbede Ezan'la başlar, Abdestle hayat bulur, Secde ile Miraç'a çıkar ! |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler ... Düşler sokağının çıkmazında, elma şekerini kaybetmiş bir kız çocuğu tanıyorum. Saçları gurûba ermiş vedaya aşina, leyl'e merhaba diyen katran karası... Beyaz güller dermiş , pamuk tarlasından toplanmış taze hasat elleri. Isınmalara doyamadığı bir kanadın kırılmışlığı ile şimdi üşümelere teslim. Ayazlar tehdit ediyor her salise titrek bedenini. Hangi diyarın metruk sokağı onu bilinmezliğe çağırıyor, hangi seslerin ipi kopmuş, çığır tanımaz feryadı onu korkutuyor! Masumiyet erzakı henüz tazecik heybesinde. Munis hali her cana lokma. Böyle bilmemiş çıkmaz sokağın rengini. Böyle tanımamış kendine 'KUL'diyenlerin fendini. Ahh ne yana dönmüş ise cemali, orada gözlerine mim çekmeye amade eller belirmiş. Kaçırmış nazarını, bed nazar eden mızrak bakışlardan...Suallerine bir cevap yetiştiren olmamış. Bukle bukle saçlarını ören ellerin müşfik sıcaklığı gelmiş yâdına. Muklesi bildiği o cananı görmüş, bir o yetmiş haya perdesinden tek notalık sesi kısık imdadına..."Beni öldü bilme,ben şu diri bildiklerinden daha diriyim. Canım yavrum sen ne vakit mahsun olsan, ben Rahîm kanatlarımla sana yetişirim."..diyen ruhuna beste o sesi işitmiş...Kaybettiği elma şekeri işte tam da o dem, yine ellerinde, yine dudağında belirmiş...!!! |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Kim miyim ben? Editörümün sorduğu soruya cevaben ; Okuma-Yazma bilecek kadar tahsilli, emanet nefesli, Adem'den bir cüz, Havva'dan hem bahar hem güz, Muhterem Nebi'ye ümmeti içinde bir ferd, kimi insana dert, kalemi kaval edinmiş bir garip çoban, dağ başlarında dolanır, hem kardır hem duman, atı mahmuzlu süvari, kimi için imdata yeten bir hızır, kimi için kelamı da sözü de kısır, sual sormaz, suallere cevabı hazır,emanetin bağrını şıvayan el, insanım işte balçıktan muhavvel.üç yavrumdur gözlerimin Cennet sürmesi, babaları ki bana cennet müjdesi...Bir kefenim dahi yok, nasıl övüneyim var diye servetim? Ben bildim siz de bilin bir içimlik bir hiçim...!! |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler sevilen mi güzeldir yoksa güzel olan mı sevilir diye sorsalar bana , SEVİLEN GÜZELDİR derim... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler yüreği kırgın onsuz doğan güne anlatamadığım tüm dertlerime kırgın sırf dikkenli diğe sevilmeyen kaktüsün yüreği kadar kırgınım anlaşılmazlıktayım hüsrandayım ağlamaktayım boş verinben bir yerde olmayan sabsız bir baltayım sizin anlayacağınız varlıkta bir hiçim |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Gözlerini özlüyorum sesizce bakan çocuksu gözlerini... Sözlerini özlüyorum bazen canımı acıtan ama hep ısıtan sözlerini... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Avuçlarında yağmur biriktirki cebinde denizin olsun... |
Sayamadım kaç ah döküldü dallarımdan, Çok şey görmüşüm gibi, Ve çok şey geçmiş gibi başımdan Ah dedim sonra, Ah! İç ses, diye söylendim. Gel! Ahlar ağacından sen de biraz meyve topla. Didem Madak |
Sizin şer olarak gördüğünüzde bir hayir olabilir..... Kesin bilgidir yayalım/cic/ek/ |
Bazilarinın beyni ile agzı arasinda süzgeç yok..Her aklina geleni söylemek açık sözlülük degildir..Bildiğin patavatsızlıktir..Bir de açık sözlüyüm ne yapayım deyip güzelleme yapmayin...ltfn52 |
Bizim coğrafyalarda insanlar katledilince alt yazı.... ABD ya da Avrupa'da olunca 2-3 saat kesintisiz canlı yayın ... bu medya bizim değil.sopa000 |
Geçsen Tuğlası Düşmüş Bir Duvarın Önünden, DeSen Ki, ''TuğLan Düşmüş Ey Duvar'' EL Atmadıktan Sonra, Duvara Ne Faydan Var.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın derdi ne kadar büyük olursa, Gülüşü o kadar sıcak olurmuş. O dert güzelleştirirmiş onun yüreğini. Neşet Ertaş |
"Hitap,muhataba biçilen kıymettir !'' |
Kur'an sız hayat olmaz ,olanın hayatı hayat olmaz |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 'Duy beni ve dinle, Denizler boğuşuyor içimde." |
Başkalarının eksikleri sizin hanenize artı olarak yazılmıyor. Ballandira ballandira insanların eksiklerini konuşup kendinizi tamamlamaya çalışmayın!!!! Bunuda buraya iliştirelim |
bir şeyi tebliğ ederken ya birbirini taşlama ya birbirini haşlama oluyor ,ya reddiye ya birbirini yerme o nasıl tebliğ oluyor anlamıyorum,,, |
Her günün akşamı tükendik deyip sabahında umutla uyanıyoruz. Bize yazıklar olsun! |
Umutlarda kırılır bir gün, Gül yaprağı gibi, Bize düşen tek cümle.. İnna lillahi ve inna ileyhi Raciun... |
Herkes '' Vazgeç '' dediğinde , Umut fısıldar '' Bir kez daha dene '' |
Yaşasın Yanlış anlamalarınız Yaşasın Yargızız infazlarınız Yaşasın Geride bıraktıklarınız... |
Büyük Zatların Hayatlarına Dönüp Baktığınızda Hiçbirinin Hayatının Dikensiz Bir Gül Bahçesi Olduğuna Şahitlik Edemezsiniz Eğer Yegane Derdiniz İslâm Davası ise Ayağınıza Batan Dikenlerin Sizi Gül Bahçesine Götürdüğüne İnanmanız Gerekir ! |
SAAT: 18:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.