![]() |
La tahzen innAllahe meane" "Üzülme ! ALLAH bizimledir. Diyerek sırtını Rabbine dayamış bir Peygamberin ümmetiyiz ... - Elhamdülillah ... |
Dedim Derviş YAR mısın Yaramı Dedi Vuslat Gözüyle Bakarsan YAR Hasret Gözüyle Bakarsan YARA Bir An Durdu Ve...... Seviyorsan Bakmayacaksın ZARARA ve KÂRA |
Bir tek nefes aldım doğdu dediler Bir tek nefes verdim öldü dediler Bir kuş gibi konup uçtu dediler İki nefesten ibaret ömür dediğin |
Şekli şemali yoktur duanın Avucuna damlayanları yüzüne sürsen yeter Çünkü; O kalplerde olan herşeyi bilendir. |
Film şeridi gibi geçen hayatın figüranlarıyız. Öylesine... |
insan;sonradan anlar ,Gözüne hitap edenle,Gönüle hitap edenin çok farklı olduğunu... ================== |
Et kokarsa tuzlanır da; peki tuz kokarsa ne yapılır???!!!:) |
Takılıp düşmek ayrı,sırtını yaslamışken düşmek ayrı... |
Kaç Estağfirullah kurtarır ziyanda kalmış halimizi, Şükürler aldığımız nefese dahi yetmezken |
Olmak istediğiniz gibi olun... Sevilmek zorunda değilsiniz ... Şeklim, şemalim budur deyip devam edin yolunuza.. İsteyen yanınızdan yürür... İsteyen karşı kaldırımdan... |
Herkez herkezi aynı sevemez , Kimileri gururunun yettiği kadar sever ; Kimileride ömrünün yettigi kadar sever.. ~♡~♡~♡~ |
Ağaya dert havası, marabaya yat havası :))) |
"Büyük şeyler yapamasak da küçük şeyleri büyük bir sevgiyle yapabiliriz..." trkymtrkymtrkym |
Niyeti Allah rızâsı olanın, gayreti boşa gitmez |
Doğrusu güldüren de O, ağlatan da O'dur." (Necm Suresi, 43) |
Filler çoğalsın Ebabil'den umut kesilmez Firavunlar azsa da Nil'den umut kesilmez Zalimler ölmüyor diye ye'se kapılma Sabret hele Azrail'den umut kesilmez |
Körler sağırlar birbirini ağırlar. |
Umut kıranın umudu kırılsın.kıymet bilmeyenin kıymetini bilmesinler. En iyi psikolojik şiddet yöntemi. |
Rabbimin dünyaya sinek kanadı kadar değer vermediğini zalimlerin rahatlığını gördükçe daha iyi kavrıyorum! |
SAAT: 02:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.