![]() |
Cevap: günün sözü Bugün sana en ağır gelen amel hangisi ise; Yarın terazide, en ağır basacak olan da odur! İbrahim Bin Edhem |
Cevap: günün sözü ''Sen ALLah'La beraber oLunca, O, daima varLığının işaretLerini sana hissettirir.'' Malcolm X |
Cevap: günün sözü Allah’a dayan sa’ye sarıl hikmete râm ol Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol (Allah’a güven, çalış gayret et, takdirine rızâ göster, Benim bildiğim yol budur, başka bir doğru yol bilmiyorum.) Mehmet Akif Ersoy |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelimeler de mevsimler gibidir; kimi üşütür, kimi yakar. Mehmet Deveci |
Cevap: günün sözü buda benden olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hiçbirini yapmıyorsanız da ,anne sözü dinlemekte fayda var(: |
Cevap: günün sözü Ne zaman ki, düşmanlarım çoğaldı. Ne zaman ki, iyiliklerim kötülük olarak algılandı, anladım ki Ben doğru yoldayım. . Şems-i tebrizi |
Cevap: günün sözü gönül neler istermiş,kader bakıp gülermiş... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Elhamdulillah; Ne güzel kelamdır halini soranlara.. Hem gizlersin halini insanlara, Hem şükredersin Allah'a.. Nur Hayat Şuara |
Cevap: günün sözü ''Yaptıklarınızı Allah için yapmıyorsanız; boşuna yorulmayın.." Abdulkadir Geylani (k.s.a) |
Cevap: günün sözü Dürüst bir insanı aldatmayı başarmak kadar kolay bir şey yoktur. |
Cevap: günün sözü herkesi kendi gibi sanırda ondan |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz istiyoruz ki burada ALLAH de ! - orada zaten ALLAH dedirtirler. |
Cevap: günün sözü İzlediğin ve duyduğun şeylerin, gittiğin yerlerin, karakterin üzerinde bir etkisi olmayacakmış gibi davranamazsın. Olacak. Nouman Ali Khan |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oysa ne çok ağladım ben Bir damla yaş dökmeden.. Özdemir Asaf |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükûtun da Bir Sesi Vardır.. Onu Duyacak Yürek Lazım.. Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saklamak değil, paylaşmak olsun özün Eleştirmek değil, çözümü göstermek olsun sözün Yıkmakta değil, yapmakta olsun gözün Saldırmak değil, sarılmaktır çözüm. ~Osho~ |
Cevap: günün sözü Edepli edebinden susarmis edepsiz ben susturdum sanirmis |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Peki zaman her acının ilacı değil miydi? Gözden ırak olan gönülden ırak olmuyor muydu? Aşk bile olsa; herşey en sonunda bitmiyor muydu? 'Bitmiyordu'..! Nazan Bekiroğlu |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neden mi mutsuzuz? Çünkü; Hep düne hasret çeker Yarına özlem duyar Bugünden şikayet ederiz.... Mutlu olmak istiyorsan şayet Az şikayet Çok şükret... (B.Gökçe) |
Cevap: günün sözü insanı olgunlaştıran yaşı değil, yaşadıklarıdır. Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadece susarak tepki gösterdiğimiz durumlar var, Çünkü bazen ne kadar konuşursak konuşalım Söylediğimiz hiçbir sözcük yeterli gelmez.. Vakt-i sükut. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Hz İbrahim'e su taşıyan karınca misaliyiz Sırtımızda dağlar, içimizde sonsuz bir umut |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkese eşit davran ama, Asla sonsuz güvenme. İnsanoğlu bencildir, Yıkıverir hayallerini tepene! |
Cevap: günün sözü Evlatlarınızın seviyesine inin onlarla konuşup ,onların dünyalarını keşfedin.. |
Cevap: günün sözü ben babamı cok özledim yanınızdaysa kıymetini bilin arkadaşlar.. keske ben de istediğim zaman göreblseydm |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat ; Kimi sevdiğin, kimi incittiğindir... Kendin için neler hissettiğindir. Güven , mutluluk , şefkattir . Nefretin yerine sevgiyi koymaktır... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimi açmak, dedim... Bir tebessümle bak her şeye, dedi.. Tebessüm, dedim... Her kapının anahtarı, dedi... Kapı, dedim... Girmeden bilemezsin, dedi. . . Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü Alıntı:
yüreğine sağlık abla.. |
Cevap: günün sözü Varta ve yanlışlık gibi hadiselerden, kendimize ibret ve ders almalıyız. Yoksa biz de aynı hallere düşebiliriz. Bu hâl-i sükuttan titreriz ve titrerim. Zübeyir Gündüzalp |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Babaannem derdi ki: Ağlatan gülmez güldüren ağlamaz kızım... Kadrin ve kıymetin ayarını tartan Mevla'dır...'' |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Dil gönlün, gönül rûhun, rûh da insanın hakîkatinin aynasıdır…” Hz. Hüseyin(r.a) |
Cevap: günün sözü "Biz kendimizi hep doğru yoldan ayrılmamış kabul eder ve dünyanın bir imtihan yeri olduğunu hep başkaları için düşünürüz." Cahit Zarifoğlu |
SAAT: 06:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.