![]() |
Cevap: günün sözü ''İYİ Kİ'' lerinizi Toplayın Bugün ve ''KEŞKE'' lerinizden Çıkartın. Fazlaysa Kârdasınız Demektir. ...''KEŞKE'' leriniz,''İYİ Kİ'' lerden Çoksa... Telafi İçin Elinizi Çabuk Tutun. Tutun ki,Yolunuzu Gözlerken Terk Ettiğinizle Bir Gün Yeniden Karşılaştığınızda Siz Susarken,Feri Sönen Gözleriniz ''KEŞKE'' Diye Nemlenmesin. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah’a ve yalnız Allah’a güvenmek, Bir iç terbiye işidir. İsmet Özel |
Cevap: günün sözü Bir denize bir damla içki düşse ve o deniz kurusa, kuruduğu yerde ot bitse ve o otu bir koyun yese o koyunun ne etini yerim nede sütünü içerim. Hz. Ali (r.a.) |
Cevap: günün sözü Kırıl ama asla kırma Biraz dayan biraz diren biraz sus biraz yut nasil olsa ömür bitecek göçüp gideceksin gercek evine... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Ey insanlar! Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayseri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefihlerin yaşayışına benziyor. Allah için söyleyin bana, Ümmet-i Muhammed'den olanlar nerede?" (Yahya Bin Muaz) |
Cevap: günün sözü Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun, Ne Gülü İncit..Sahra da Mecnun Değilsen, Ne Leylayı çağır, Ne de çölü incit.. HZ MEVLANA |
Cevap: günün sözü İnsanlar, dünyalarını düzene sokmak için dinlerine ait bir şeyi terk ettiler mi,Allah onları ondan daha zararlı bir şeye uğratır. ( Hz.Ali) |
Cevap: günün sözü Eğer hala yalnızsanız, Allah sizi birilerinden koruyor demektir |
Cevap: günün sözü Ey GÖNÜL..! Sen sen ol, kimsenin gönlünü YIKMA. DİKENİN ucuna çıkta, EDEP çizgisinden çıkma...! | Hz. Mevlana | |
Cevap: günün sözü içi zengin olan dışını süslemeye ihtiyaç duymaz |
Cevap: günün sözü Kapına geldim. Ve ben , ben olmaktan vazgeçtim. Sen yeter ki "kim o" de. Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim! Hz. Mevlana. |
Cevap: günün sözü Samimi dinsize saygı duyarım! ama tezadlı Müslümana saygı duymam! Müslüman Müslüman gibi olmalı.. Kadir MISIROĞLU |
Cevap: günün sözü Ölüm, ölümsüzlüğe giden yolun başı, Neyleyim öte yanda faydasız arkadaşı, Milyon sene gülsem, milyon sene ağlasam, Hakk yolunda olmadıkça neye yarar gözyaşı. Mevlâna |
Cevap: günün sözü ZALİMLER VE HAKSIZLIK EDENLER UNUTMASINLAR Kİ..ahiret ,adalet için bekler.her kim ne edeerse.. döner yine kendine eder |
Cevap: günün sözü sev !.._________ Ama yalnızca hak edenleri. İnan !..________ Ama yalnızca bildiğin gerçeklere. Güven !.._______ Ama yalnızca içinde bağladıklarına. Çalış !..________ Ama yalnızca doğruluk yolunda. Paylaş !.._______ Ama yalnızca değerini bilenlerle. Yaşa !..________ Ama SAKIN ÖLÜMÜ AKLINDAN ÇIKARMA |
Cevap: günün sözü "Yazmak veya yazar olmak, kendi başına bir değer değildir. Çünkü doğruları yazmak değil yaşamak yiğitliktir. Rablerinin huzuruna okur-yazar olarak değil okur-yaşar olarak çıkmaya çalışan müslümanlar, ebedi kurtuluşu umabilecek müslümanlardır." |
Cevap: günün sözü şükür etmedikten sonra dünyaları yesen ne fayda... şükürle başladıktan sonra bir kuru ekmek yetmez mi dünyalara..!!! |
Cevap: günün sözü İzzet içinde Ölüm Zillet İçindeki hayattan daha iyidir. İmam Hüseyin (a.s) |
Cevap: günün sözü SeVgİLiNin lutfunu görünce sevmek kolaydır peki ya kahrını görünce sevebilirmisiniz?? |
Cevap: günün sözü 1 damla idrar,100 litre sütü pis yapabiliyorsa, 1 kelime de insanı kafir yapabiliyor Timurtaş Uçar |
Cevap: günün sözü Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, biraz da salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte. Cemal Süreya |
Cevap: günün sözü Hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı? Sen umutla bekle. Bekleyişin ümit bulacak. Sanma kaldın karanlıkta. Görünüyor bir ışık ufukta. Sabret az daha. Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua... Hz.Mevlana |
Cevap: günün sözü "İstiğfâr etmekle kurtulduk sanırız... Halbuki o istiğfârımız da, bir başka istiğfâra muhtaçtır." - Rabiatü'l Adeviyye - |
Cevap: günün sözü Sustum... Konuş deselerde söz gümüşünü biriktiririm yamalı yuregimde.. Neguzel der Fuzuli ya sevgiliden söz et...ya Sus ya ALLAH de...ya Sus.. |
Cevap: günün sözü Dua etmek, kırık kalbini avuçlarına koymandır; diline süslü sözler doldurmak değil... -Senai Demirci- |
Cevap: günün sözü Gecenin sırrı kapılarını ancak acı çeken kalplere açıyor. Bu yüzden geceler uykudan çok uyanıklık taşıyor... |
Cevap: günün sözü Sahi Neden Aşık olur ki İnsan...? AceLemiz yok, NasıL oLsa Hepimize Yetecek kadar ÖLÜM var... ASLINDA ÖLÜM herkesten DAHA SADIK YâR... |
Cevap: günün sözü kimse göründüğü kadar iyi,anlatıldığı kadar kötü değildir. |
Cevap: günün sözü İçimizde filizlenen dualar bilhassa yeşeriyor hüzün dolu yüreklerde Ey sevgili sen yoksan dualar var her daim ... Allah yar.. |
Cevap: günün sözü "Gitmekle gidilmiyor ki... Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır." Cemal Süreya |
Cevap: günün sözü Çaresi bulunan şeyde acze, çaresi bulunmayan şeyde ceza'a iltica etmemek gerektir. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sil ağzının kenarını, yine gülüşünden cennet akıyor. - Özdemir Asaf |
Cevap: günün sözü Aslında insanlar sadece dua ederken dürüsttür... |
Cevap: günün sözü ((Uzak mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür.)) İmam-ı Gazâli |
Cevap: günün sözü hayat yokuşunu tırmanırken,karşılaştığınız insanlara iyi davranın.çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız.... |
Cevap: günün sözü İletişim seviyesi "kalbi muhabbet" olanlar, karşısındakinin "ne söylediği" ile değil, "neyi söyleyemediği" ile ilgilenmelidir. adem güneş |
Cevap: günün sözü Biz sadece kafirleri değil, Müslümanları da İSLAM'A (Kur'an'a) davet ediyoruz ! Mevdudi |
Cevap: günün sözü Yol boyu çakıl taşı, deniz kabuğu toplar gibi kelime topluyorum. Belki de her kitapta kendimi arıyorum. -Elif Şafak |
Cevap: günün sözü “Ölüm haberi gelmeden ecel yakamız almadan Azrail hamle kılmadan gel dosta gidelim gönül.” Yunus Emre |
SAAT: 23:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.