![]() |
Cevap: günün sözü kendini hak ile meşgul etmezsen batıl seni işgal eder imam şafi |
Cevap: günün sözü Yıllar önce sırma saçlı dostunu,bugün saçları dökük görmektir hayat..... |
Cevap: günün sözü İnsanlar sizden eleştiri isterler ama tek duymak istedikleri şey övgüdür.... |
Cevap: günün sözü Belalar kula Hakkın kapısını çalmayı öğretir.Abdülkadir geylani |
Cevap: günün sözü İnsanı gördüklerinden ibaret sayma..! Görmediklerinde ara.! İçidir hakikatin resmi. Dışı sadece bir manzara. HZ. MEVLANA |
Cevap: günün sözü Müslüman bir ailede olupta namazsız olanlara çok dua edin. Onlar geri dönülmez yola girmek üzereler........ |
Cevap: günün sözü Bir insan Kur'an-ı tanısın da, neşesiz ve ümitsiz olsun! Hiç mümkün mü? Muhammed İkbal |
Cevap: günün sözü Korkuyorum bir gün şeytan çıkıp "affet Allahım İnsana uydum diyecek " diye...M.Yıldırım :) |
Cevap: günün sözü Dışarıdan seyredince insan kendini / Ne kadar anlamsız, ömrümüzün vitrini. Kendimizi dışarıdan seyredecek cesaretimiz yahut görgümüz var mı? ibrahim Tenekeci |
Cevap: günün sözü En tahammül edilmez insanlar dinlemeyi bilmeyenler;çocuğumu iyi eğitmek istiyorum diyenler önce çocuklarına ,dinleme dersinden başlasınlar...Muallime |
SAAT: 01:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.