![]() |
Cevap: günün sözü “Ben beni bıraktığım zaman Sen beni bırakma Ya Rab…” - Yunus Emre - |
Cevap: günün sözü Herkes bahtının tahtına oturur |
Cevap: günün sözü Bir kadın gülmeyi unuttuğunda Saçlarından süzülürmüş acılar... Nurullah Genç |
Cevap: günün sözü Hiçbir Sadakayı Küçük Görmeyiniz , |
Cevap: günün sözü Sabah Ezanına hiç üşenmeden kalkıp NAMAZ kılan kızı ,erkeği bulduysanız evlenin onunla ... :) Heryerde yok onlardan !!! ...:) |
Cevap: günün sözü Ölüm de bir vedadır. “Cümle sevgilere, tekrar buluşmak üzere veda!” |
Cevap: günün sözü " Yaşadığımız hayat elimize tutuşturulmuş rengarenk emanet bir oyuncaktan ibaret . Kimisi o kadar ciddiye alır ki oyuncağını ağlar , perişan olur onun için .. Kimisi eline alır almaz kurcalar oyuncağı , kırar parçalar .. Ya aşırı kıymet verir , ya kıymet bilmeyiz .. |
Cevap: günün sözü Kaç hayat yaşayınca yorulur insan.? Kaç seneden sonra yaşlı, kaç hezimetten sonra bezgin. Kaç sevdadan sonra Kalpsiz, kaç kelimeden sonra LâL olur insan..? Elif Şafak |
Cevap: günün sözü Hayattaki asıl önemli şey istediğini almak değil, aldıktan sonra onu hala istemektir... Love Affair |
Cevap: günün sözü düşündüm mezardan kalkacak günü düşündüm mahşere varmayı elbet düşündüm mezarda sabahlarımı yalnızım dünyada zevklere nisbet düşündüm enine boyuna herşeyi amel defterimde rezilligimi Allahı ım bagladım ben sana ümit beklerim ilahi rahmet etmeni. |
SAAT: 05:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.