![]() |
Cevap: günün sözü Aynı dili konuşmak yetmez bir de aynı yerden anlamak lazım... |
Cevap: günün sözü Düşene sevinme !zamanın SANA ne sakladığını bilemezsin!!! HZ.Ali |
Cevap: günün sözü Tüm bağırma, çağırma, öfke, endişe, nefret ve korku… SEVGiYE duyulan ihtiyacı açığa VURAN duygulardır. Sen yüreğini sevgiye AÇ, Sevgi AKIT, SEVGİ OL… Onlar kendiliğinden YOK OLUR… ~Cavit Çağ~ |
Cevap: günün sözü Sevgi; sevdiğin kişilerin mutlu olduğunu gördükçe onların mutluluğu ile mutlu olabilme sanatıdır...! - Balzac |
Cevap: günün sözü Aynen.. Kime ne emanet ettiysek Ya kırdı, ya kaybetti Anladım ki; Emanete en güzel bakan “ALLAH C.c “idi.. | Yunus Bozyel |
Cevap: günün sözü Allahı zikretmenin en büyüğü ;şehitlik mertebesidir. |
Cevap: günün sözü ''iki şeyi asla unutma:Allah'ı ve ölümü. iki şeyi de unut: yaptığın iyiliği, gördüğün kötülüğü'' LOKMAN HEKİM |
Cevap: günün sözü İnsanı yaşatan hayallerdir, Öldüren ise gerçeklerdir... |
Cevap: günün sözü Benim acım birinin gülüşüne sebep olabilir... Ama benim gülüşüm asla birinin acısına sebep olmamalı. Charlie Chaplin |
Cevap: günün sözü bizi güçlü yapan yediklerimiz değil.hazmettiklerimizdir. bizi zengin yapan kazandıklarımız değil,muhafaza ettiklerimizdir. bizi bilgili yapan okuduklarımız değil,kafamıza yerleştirdiklerimizdir:):) Francis bacon |
SAAT: 23:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.