![]() |
Cevap: günün sözü HaNıMıNa YaRdIm EdEn AdAm KıLıBıK DeĞiL KaLbİ ILIK BiR AdAmDıR :) |
Cevap: günün sözü Biribirlerine kırılan iki arkadaştan biri, uzun bir aradan sonra diğerinin kapısını çalar. -Kim o? diye seslenir içerdeki. -Benim, der kapıyı çalan. -Burada ikimize birlikte yer yok, diye cevap verir öbürü. Aradan uzunca bir zaman geçer... Yeni bir umutla tekrar çalar sevdiği arkadaşının kapısını. -Kim o? diye sorar yine içerdeki. - Sen'im, der bu sefer. Ve kapı sonuna kadar aralanır. Hz. Mevlânâ da; "Birisinin kalbinde taht kurmak, sevgisini kazanmak istiyorsanız, öylesine sevmelisiniz ki, benliğinizi bırakıp âdeta o olmalısınız" diye anlatır hakiki muhabbeti. |
Cevap: günün sözü Abdülkadir Geylani : İnsan Allah’a kalıbıyla değil, kalbiyle ibadet eder. |
Cevap: günün sözü Allah razı olsun Alıntı:
|
Cevap: günün sözü Hüzünle Titreyen "GÖNLE" ince Bir "AH" dokunur..!! "KALBI" kırık olanin kalbine "ALLAH" dokunur..!! |
Cevap: günün sözü ßEN Dünya'da ßir agacın altında Gölgelenip,,Sonrada Yoluna Devam eden ßir yolcu gibiyim. {Hz.muhammed Sav} |
Cevap: günün sözü " İnsanları canlandıran emeldir; öldüren Ümitsizliktir." Bediüzzaman Said Nursi |
Cevap: günün sözü ..Bir yaş düştü içime... ...Ardından bir kelam dilime... ..."La tâknatu min rahmetillah"... ...''ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin..." ...Zümer/53... |
Cevap: günün sözü ''Okudukça Kur'an,bana daha çok yaklaştı. Sanki bugün yazılmıştı ve doğrudan bana sesleniyordu.'' ___Roger Garaudy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen aşkı soğuk su da abdest alıp, Namaz'a duran gençlere sor..! |
SAAT: 00:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.