![]() |
Cevap: günün sözü içi zengin olan dışını süslemeye ihtiyaç duymaz |
Cevap: günün sözü Kapına geldim. Ve ben , ben olmaktan vazgeçtim. Sen yeter ki "kim o" de. Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim! Hz. Mevlana. |
Cevap: günün sözü Samimi dinsize saygı duyarım! ama tezadlı Müslümana saygı duymam! Müslüman Müslüman gibi olmalı.. Kadir MISIROĞLU |
Cevap: günün sözü Ölüm, ölümsüzlüğe giden yolun başı, Neyleyim öte yanda faydasız arkadaşı, Milyon sene gülsem, milyon sene ağlasam, Hakk yolunda olmadıkça neye yarar gözyaşı. Mevlâna |
Cevap: günün sözü ZALİMLER VE HAKSIZLIK EDENLER UNUTMASINLAR Kİ..ahiret ,adalet için bekler.her kim ne edeerse.. döner yine kendine eder |
Cevap: günün sözü sev !.._________ Ama yalnızca hak edenleri. İnan !..________ Ama yalnızca bildiğin gerçeklere. Güven !.._______ Ama yalnızca içinde bağladıklarına. Çalış !..________ Ama yalnızca doğruluk yolunda. Paylaş !.._______ Ama yalnızca değerini bilenlerle. Yaşa !..________ Ama SAKIN ÖLÜMÜ AKLINDAN ÇIKARMA |
Cevap: günün sözü "Yazmak veya yazar olmak, kendi başına bir değer değildir. Çünkü doğruları yazmak değil yaşamak yiğitliktir. Rablerinin huzuruna okur-yazar olarak değil okur-yaşar olarak çıkmaya çalışan müslümanlar, ebedi kurtuluşu umabilecek müslümanlardır." |
Cevap: günün sözü şükür etmedikten sonra dünyaları yesen ne fayda... şükürle başladıktan sonra bir kuru ekmek yetmez mi dünyalara..!!! |
Cevap: günün sözü İzzet içinde Ölüm Zillet İçindeki hayattan daha iyidir. İmam Hüseyin (a.s) |
Cevap: günün sözü SeVgİLiNin lutfunu görünce sevmek kolaydır peki ya kahrını görünce sevebilirmisiniz?? |
SAAT: 18:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.