![]() |
Cevap: günün sözü "Sana ait olmayan senden olmayan şeylere kalbini bağlamak Yüktür kalbe." Nâzan Bekiroğlu |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Risale-i Nur’dan; “İslamiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez; gündüz gibidir, göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan, yalnız kendine gece yapar.“ |
Cevap: günün sözü "Evlerimizin mutfaklarına giren gıdaların sağlık açısından tahlil edilmesinin önemi ne ise, evlerimizin çatısındaki antenin çektiği yayının tahlili de o öneme haizdir. Mutfağa önem verip, anteni ihmal etmek önemli bir hatadır. Beyinlerin zehirlenmesi, midelerin zehirlenmesinden basit bir şey değildir." ll Nureddin YILDIZ ll |
Cevap: günün sözü insanlıkda bir nasip kısmet işi !!! |
Cevap: günün sözü "Kabir var, hiç kimse inkâr edemez. Herkes ister istemez oraya girecek." Risale-i Nur | Sözler |
Cevap: günün sözü Bir karanlık yol başladı beşikten Adres sordum.. Gördüğüm her ışıktan. Her biri bir kapı gösterdi lâkin; ... Dostu bulamadım.. Döndüm eşikten... Cengiz Numanoğlu..... |
Cevap: günün sözü "Tüm istediği sadece diplomadan ibaret olan anne babalara, Allah niye bir Fâtih bir Selâhaddin göndersin ki? Bol bol mühendis gönderir..." -Nureddin YILDIZ- |
Cevap: günün sözü Sahibine yetişecek hecelerin yoksa vurursun sükutunu kör bir geceye. | Nazan Bekiroğlu |
Cevap: günün sözü "Allah'ım Beni Kendine Ve Sevdiğine Yakın Kıl. . . " - Hz. Hatice (r.a) |
Cevap: günün sözü Sen ÖyLe GüzeL Yaşa Ki ; bu güzeLLiği merak eDip De sana sorsunLar 'O' zaman '' İsLam'' Dersin..!!! |
SAAT: 08:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.