![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler şimdi sen ; uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın , yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın ? Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kokuların en güzeli gönül kokusudur; Çünkü o koku, Rabbin kokusudur . . . O koku kırık gönüllerde, mağlup ruhlarda bulunur . . . Hazreti Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin aşkın öyle bir iksir ki Mevlam, geldiği anda yürekte ne sızı, ne hüzün bırakıyor Şiddetli bir kış geçiren yeryüzü nasıl ki ilkbahar neşvünemasıyla dirilirse senin aşkında bela ile yoğrulan, kışa dönen gönülleri bahar gülleri ile dolduruyor… Sarmaşık gülleri sarıyor tüm benliğimizi öyle bir sarıyor ki benliğimiz senin aşkında yok oluyor eriyor… ~ Hz. Mevlana (k.s.) |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlk namaz gibi, ilk teselli, ilk aşk gibi… Gözlerin iftara nâzır bir ezan gibi… Seni aşk orucuna helal kıldım.. Ekmek gibi, su gibi, bir yudum "Yasin" gibi… Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Demedim mi kırma beni. Demedim mi yüreğimde ALLAH var. Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Sabır sıkıntının anahtarıdır.” Hz.Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir cümle yeter sözden anlayana, Destan yazsan fark etmez laftan anlamayana. Hz.Mevlana |
SAAT: 19:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.