![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ben seni tanımadan önce, gece gündüz aşk masalları okurdum. Şimdi senin aşkınla ben kendim masal oldum.." Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmi (k.s) |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Neden duasız bırakıyorsun dilini ? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?" (Hz. Mevlana) |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçinde bulunduğun tek anlık ömrünü fırsat bil ve onunla meşgul ol. Ne geçmişle üzül, ne gelecekten kork.” Hz Mevlana... |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yalnızlık Allah'a mahsus, her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok ama, onu bile yosun sarar. -Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Bir Günah İşlediğinde Hemen Tövbe et! İnsan SU'ya Düştüğü İçin Değil, SU'dan Çıkamadığı İçin Boğulur... Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Hangi karanlıklar son bulmadı ? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı ? Sen umutla bekle ! Bekleyişin ümit bulacak.. Sanma kaldın karanlıkta ! Görünüyor bir ışık ufukta.. ... Sabret az daha , Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua..! Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler "Gel be dostum gel artık yeter yarına senedimiz yok ki ! Yarın gelirim dersin . Ya senden evvel gelecek ecelse . . Ya şu sevgiye aç yüreğim, bir lokma doymadan aç acına ölecekse ! . . Gel gözümün nuru , Gel sevgimin bereketi , Gel yüreğimin duası . . . " Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Pas tuttu , Yüreğim sensizlikten .. Küf tuttu , Ciğerim kokunun yoksulluğundan .. Bahar gelmesinmi sineme ? Aç'masınmı mavi güller ? bana "sen " lazım .. vermesin mi ? “ kader ” Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kainat çare ile doludur. Fakat Allah, sizin için çare tarafına bir pencere açmayınca bir çare bulamazsınız. Hz.Mevlana. |
Cevap: Mevlanadan Sözler DİLİM sana intizar etmez ey GÜL yüzlü sevgili... Ancak AŞKINI anlatır. Senin CEMALİNİN ışığı yok ise benim gönül evim karanlıktır. !!...Hz.Mevlana... |
SAAT: 02:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.