![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver. Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur… Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] O göremediğin koskoca derya gönlümdür... Gördüğün sahil ise dilim... Kıyılarıma vuran dalgalara şaşma... Onlar aşktan gel-git'im... Beni kendinde kendimde arama... Ben hem bende hem sende bir gizim... Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma... Ben yalnız MEVLA'dan bir izim... Hz.Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönlümde.! Özleme ait öylesine sözler varki... ''Mektuplarla" elçiye anlatmama imkan yok.. Zamanını bekliyorum.! Hâl bir başka hâl'e dönerde Bir araya geliriz Sen susarsın... Ben dinlerim... Hz Mevlâna.. |
Cevap: Mevlanadan Sözler Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır... Önemli olan içinden çıktığı sütü ak bırakmaktır.... Hz. Mevlana... |
Cevap: Mevlanadan Sözler Bize gözün değil, gönlün gördüğü yürek gerek.. Düşlerdeki tabir değil, gerçeğe vuslat gerek.. #Mevlana |
SAAT: 20:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.