![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kezâ gam ve keder, gönül aynasının üzerindeki tozları üfleyen mânevî bir lutuf rüzgârıdır; sakın onu kötü bir fırtınaya benzetme!.. Hz. Mevlana (k.s).. |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kim diyorsa ki benim herşeyim “TAM"dır, BiLin ki o insan gerçekten "HAM"dır. Hz. Mevlâna |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevdik sustuk… Yandık sustuk… Üzüldük sustuk… Yalnız kaldık yine sustuk… Tek bir şey konuşturdu bizi… O’na (c.c.) sığındık… Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında, en güzel çare dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap başka bir dağdan selam yollamaktır. 'Hz. Mevlana' |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Küle döndüysen, yeniden Gül'e dönmeyi bekle. .” - Mevlâna |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostluk illa Yan Yana,Diz Dize Olmak Değildir.. Asıl Can Cana, Kalp Kalbe Olmaktır.. Hz.Mevlana... |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzülme, Tabuta yattığın gün, Son kez kuyunu kazacaklar... Hz. Mevlana (k.s.) |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben susuyorum… Benim sırlarımı sana gönlüm söyleyecek ! Ama dikkat et, gönlün sesini sadece gönül duyar… Bize can kulağını ver! Ten kulağı gerekmez… Hz.Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Nasibinde varsa aIırsın karıncadan biIe ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne seriIse sana ters. . ." Hz. Mevlanâ |
SAAT: 18:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.