![]()  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  Hayvandan insana dönen yoktur ama insandan hayvana dönen çoktur.   Necip Fazıl Kısakürek.  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Çaycı ! Getir, ilaç kokulu çaydan.. Dakika düşelim, senelik paydan.. Zindanda dakika farksızdır aydan.. Karıştır çayını ! Zaman erisin.. Köpük köpük, duman duman erisin.. Necip Fazıl Kısakürek  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  Elinde ne varsa hayata dair ötesi hiç birşey yada vesair. Hani demiş ya şair ; Mutluluğu sende bulan senindir gerisi misafir.. ~N.F.Kısakürek~  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duâlarımda özgür olduğumu hissediyorum. .. Bir benbir de beni bilen..! Necip Fazıl Kısakürek  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  aynen de öyle ama bazı şeyler kaçabiliyor...   |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Keşke ben 'ALLAH' kelimesinden başka ağzından tek söz bile çıkmayan bir dilsiz olsaydım..." Necip Fazıl Kısakürek  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  Allah bir demektense ecele teri dökerken  Ölüversem öyle bir anda Allah bir derken... Üstad...  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  Ağlayabilmek için ille yılanlı kuyuya düşmek mi lazım?   Asıl Dünya’nın en korkunç bir yılanlı kuyu olduğunu anlamak yetmez mi?  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Penceremde bir gün..Günlerden bir gün... Ses baygın Renk dalgın ve Işık süzgün... Belirsiz bir semte insanlık sürgün; Çek perdeyi..Güneş nazara geldi... N. F. Kısakürek  |  

Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan...  ayagın taşa takıldıgında ALLAH kahretsin  bile dememelisin, dua etmelisin ki taşa takılan bir ayagın var.   |  
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.