![]() |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Hayvandan insana dönen yoktur ama insandan hayvana dönen çoktur. Necip Fazıl Kısakürek. |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çaycı ! Getir, ilaç kokulu çaydan.. Dakika düşelim, senelik paydan.. Zindanda dakika farksızdır aydan.. Karıştır çayını ! Zaman erisin.. Köpük köpük, duman duman erisin.. Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Elinde ne varsa hayata dair ötesi hiç birşey yada vesair. Hani demiş ya şair ; Mutluluğu sende bulan senindir gerisi misafir.. ~N.F.Kısakürek~ |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duâlarımda özgür olduğumu hissediyorum. .. Bir benbir de beni bilen..! Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... aynen de öyle ama bazı şeyler kaçabiliyor... |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Keşke ben 'ALLAH' kelimesinden başka ağzından tek söz bile çıkmayan bir dilsiz olsaydım..." Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Allah bir demektense ecele teri dökerken Ölüversem öyle bir anda Allah bir derken... Üstad... |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Ağlayabilmek için ille yılanlı kuyuya düşmek mi lazım? Asıl Dünya’nın en korkunç bir yılanlı kuyu olduğunu anlamak yetmez mi? |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Penceremde bir gün..Günlerden bir gün... Ses baygın Renk dalgın ve Işık süzgün... Belirsiz bir semte insanlık sürgün; Çek perdeyi..Güneş nazara geldi... N. F. Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... ayagın taşa takıldıgında ALLAH kahretsin bile dememelisin, dua etmelisin ki taşa takılan bir ayagın var. |
SAAT: 14:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.