![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] •••...Öfkeliyken konuş, göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapacaksın...••• |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Susmak!!! Gönlümden Kopan Fırtınalara Rağmen Hüzün Evimi Hüznüne Boğmak.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilirim; Elin-avucun yaralanınca kan akar, Kalbin yaralandığında ise gözyaşı... (Kahraman Tazeoğlu) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göğsüne çöreklenen toz bulutlarına ince bir üfürüş gönder, De ki; Bismillah Saçılsın tüm sancılar. Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Boğazımda Düğümlenen sevgi sözcülerini İçimden gecen sevda hislerimi hep rüya aleminde yasadım ,herkese duyurdum bir sana duyuramadım..Herkes gördü bi, sen görmedin göremedin Çünkü gercekler Aleminde hislerini silmiş sevgiyi rafa kaldırmıs ,Ömrünü Ömürsüze bağlamıştın... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Siyaset ve Politika Eşitdir Yalan ve Namusuzluk... Akp döneminden Önce İslama savaş acan İslama hakaret eden politikacılar revaştaydı ,Şimdi İse Allahla Adı ile insanı kandırmaya çalışanlar revaşta... Sen nasıl bişisin be siyaset... Adamın dini bile oluyorsun .. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hâsılı âlem bilir bu sırrı inkâr eylemem, Gizlesem de, âşikâr etsem de cânımsın benim... Şeyh Galip |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İki Cümle ile bitiyor Hayat,, Aşk ve Hüzün... Yaşanmadan Ölünmüyormuş,, Vuslat ve Sevda ... İslaminesil |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Söylenecek cok söz vardı kanlı dudaklarımdan dökülecek. Lakin!!! Sevdiğim işitmedikten sonra !!! Ölüm bize tek kurtuluş oldu. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Umutlar nerede büyürse ; mucizeler orada çiçek açar .. |
SAAT: 14:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.