![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kibir,aldatıcıdır! "Kibir taşıyan kafada, akıla rastlayamazsınız." Ahmed Bin Hanbel [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Öyle mahsun duygulara bürünmek isterdim, Hayellerim!!!! Kırılgan,Duygularım Sevdaya inat talumar olmuş halde Yüreğim öyle zelzelişlere cığlıklar a bürünmüş ki !!! .. Bitkin bir halde kala kaldı umutlarım.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
|
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kiminle yaşarsan yaşa, kalbindekiyle yaşlanırsın… |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ey hayat sana veda ediyorum. Bütün güzelliklerine, bütün güç ve zorbalıklarına, bütün dağlarına, bütün göklerine, bü-tün deryalarına, bütün çöllerine ve bütün varlığına veda ediyorum. Yanmış ve kederle yoğ-rulmuş bir kalple rabbime gidiyorum. Her şeye gözümü kapatıyorum.Alıntı |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ey Kürt Halkım !!!! Demem en doğal hakkımdır sehid hasen el benanın dediği gibi ey arap halkı!!! bu milliyetciliğin sebebi değil muhatap oldugum kesimin dili ile alakalıdr.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ne kadar okursan oku, Yaratan Rabbin Adıyla Okumuyunca , Okumuş olmuyorsun İşte.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Zamana bırakmayı ,zamanla bıraktım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nezaket Bir İnsanlık Sanatıdır... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hayatta hiç birşey bilmesem de Aklında sıkıca tutup unutamayacağın bir cümlem var. Hamd olsun ALLAH Herşeye Kadirdir |
SAAT: 14:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.