![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı kelimeler okunur; bazısı dokunur. Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İnsanın kalbinde öyle şeyler vardır ki verdikçe çoğalır...” Bu hazinelerin başında SEVGİ gelir….. İşte bir dostun bir dosta verebileceği hediyelerden bazıları şunlardır; Kalbi kuvvetlendirdikçe bir TATLI SÖZ…!! Morali düzeltecek bir TAKDİR…!! Neşesini yerine getirecek bir ŞAKA…!! Kızgınlığını söndürecek bir HOŞGÖRÜ…!! Hoşa gidecek bir güzel DAVRANIŞ….!! Gönlü rahatlatacak bir TEBESSÜM…!! |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Serce sarayina kimi konuk etmek istiyorsun ona bak Padisahlari mi sarlatanlarimi Sen hic akillanmayacan dostum Padisah varken meehametli sultan varken neyi ariyorsun ki Neyi bekliyorsun Seni ondan baskasi anlar mi |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bir saniye yi bir dakikayı belkide bir saati kısa Görenler icin Bir saniye ile Ölümün yanında transit gecmesi gibidir Hayat.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Acı... Bir Siyah Coçuğun ,Beyaz Tebeşirinde saklıdır..Murat [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Dil bazen keskin kılıç gibi sivri olur ,Yaralar incitir ama kılıc gibi değildir ,Kılıc yarasına merhem bulunur ama dil yarsı yüreğe dokundumu derin izler bırakır merhemide olmaz... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hickira Hickira aglasam bile yuregim sogumaz Katila katila gulsem bile huznum bitmez Neden mi Iste oyle |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Günah Çamurunun içinde yürümekten korkuyorum.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimde Fırtınalar yasadım hep , Gel-Gitlere ragmen direndim,Umutsuzluk aşılanmak istendi yılmadım yinede,,,Hayatım torpilenmek istendi vefasız gönüllerde,ama yinede vefa nedir cektiğim cefalarda gördüm..Murat |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ne kadar temizlenirsem temizleneyim su ile sabun ile Rabbim beni temizlemedikce Rabbim beni duru kilmadikça temizlenemeyeceğim :( |
SAAT: 23:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.