![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İnsan, sözünü yağmur gibi yumuşakça indirmeli kulaklara; Kırıp dökmemeli, damla damla söylemeli, ince ince sevmeli…” Hz.Mevlana |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Acı ve utangaçlık arasında bir bakış olmalı ki sende ,yürekleri acındırdın çocuk..mizgin[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
|
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. biz insanlar insanları anlamaktan çok,,,yargılamayı daha çok seviyoruz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ruhsuz bir hayat odun yığınından başka bir şey değildir.mizgin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Cesaret ve büyük bir dayanma gücüne sahib ol. Cesaretin en faziletli olanı da hakkı haykırmak sır saklamak hatasını itiraf etmek insanların hakkını vermekte insaflı olmak ve hiddet anında nefsine hakim olmaktır. ( HASAN EL BENNA) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Her Yanımda Acılar,imtihan,dalga dalga vururken yüreğime ,ahu zar misali savurmak istedim kendimi dibi olmayan yamaçlardan,halim tükenir oldu ,yaram acılar içinde durmaz oldu kanı,ve ben ölüyorum ölmüş dediğim kalblerden,Ölmek nedir bilirmisin kardelen ,karın erimesini gördüğün an anlarsın ölüm nedir ve yakalayacak senide eriyen ilk buz taneceğiyle..mizgin |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yerinde yellerin estiği bu geniş arazideki harap evi mi izliyorsun? Üstelik, sevdâ yaşları gözlerinden sicim sicim boşalmakta... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Yağmur bir Bereketdir. İbret alıp düzelene bir Rahmetdir, İbret alıp düzelmeyene bir felaketdir.eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Musabındı Aşk!!dünyayı verince sevdasına, Süsledi Aşkını neğir beziyle bulmuştu ki !! dostunu , Sevdasına Özlem duyan ey gönül , Aşkını nere gömdün de sen yoksun?eRkam |
SAAT: 10:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.