![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Gönlünüzde ne varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin :) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
Amin kardeşim eywallah |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. en güzel dua hayırlı olanı istemek, çünkü istiyorsun ama bilmezsin hangisi hayırlı... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
|
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kusursuzum diye gaflete düşme sakın,Subhan'dır,Kuddus'dür kusuzsuz herşeyden münezzeh olan tek varlık, es-Samed'e herşey muhtaç sende murtaçsın,dön bir bak dünya ya varmı Rabbinden başkası sana senden yakın,,, |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hayat bir kelime aşkı saadet iki cümle olurmu be gönül senden uzak her adım,Sana matemler dizip sıralamak mı geçecek her günüm,Adın adına yakışırda bu ümmet sana yakışmıyor Gülüm... Wuslatlara bırakılır özlemler,uzaklarda aranır sevdalar,aşkın yüreklerde yer edinirken,Yürekler Dünya ya mahkum edilir mi be gönül....Erkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değil mi ki hiçbirşeyin hiç birşeye yetmediği yerde ALLAH herşeye yeter… Elhamdülillah. . |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonbahar sabahı döküyordu yaprağını , Dallar boynunu yine büküyor ,kesilmeden diğer seneye varacağını hesaplıyordu, Yaşamak ,belkide o kadar sarsmıyordu, Asıl sarsan her sene büyütdüğü umutlarını,yapraklarını kaybetmesidi, Ümit var dı hüzünlü olsada ümit vardı, Ayrılma vakti gelince yapraktan,dallarını kırmaya razı şekilde yana yatmaya başladı, ve yaprak uğruna dalını kırdı, Ey yaprak uğruna dalından gecen Ağaç!!! Hangi sevda seni buna sürekledi,!!! Hüzün yaprakları düşmecesine sarıldı ağacın gövdesine, işte şimdi dedi yaprak sen benden vazgeçmedin lakin ben hersene senden vazgeçiyordum, sarmaladı sarıldı bütün benliğiyle kırılan dala, umudlarımı yeşertdin ,bana vefayı gözterdin... eRkam 24.04.2014 18:30 |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Babası vefaat edene yetim denir.. Annesi vefaat edene öksüz.. Eşi vefaat edene dul denir Evladını kaybetmiş bir anneye bir isim bulamamışlar.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mihenk Taşı kuran olmayanın,dini nefsidir..eRkam |
SAAT: 10:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.