![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] We gidiyorum!!! İçimde yarım kalmış mahsun sözlerle dilimi yutup gidiyorum, warsın gidişim vefasız gönüllere vefasızlık olsun, Warsın arkamda dökülen gözyaşı olmasın, tebessümler altdan gülüşler olsun gidişime.. heybemde bin bir acı ve hüsran olsun, dönüpte arkama bakarsam eğer , yüzümü toprak alsın.. We gidiyorum!!! Bütün umutlarımı bütün hayellerimi bırakarak gidiyorum, Bahçemdeki gülleri soldurmayın bari wefasız dostlarım, bir siz kalın wefalı ellerde.. eRkam_turabii |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim sen olmasan, Kimin aklına gelirim ben İbrahim Tenekeci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. yılmadan,yıkılmadan insanların söylemlerine kapılmadan davadan vazgeçmemek üzeri ahitleşmiş yiğitlerin davaları devamızdır...eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bir anne yüreği dibinde daima af bulunan bir uçurumdur Bernard SHAW |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kimi NATO için savaşır, kimi NOTA için... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. size dayatılan sınırları kabul etmeyin.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunur gayretine, karışma hikmetine,Sahibi hürmetine, kulu incitme gönül. Yunus EMRE. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ben sana hep üşüyordum, Çünkü kıştım. Nakıştım, bakıştım. İnkar etmiyorum da bunu, Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım. Ve lütfen inkar etme; Sana en çok ben yakıştım. Özdemir Asaf |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. real hayatda insan bazen tepkisini sukutyla ifade edebiliyor,susmak değilmi en büyük çığlık... sanal alemde nasıl bir tepki koymalı ki sukutunu ifade edebilsin...sukutumu içimden gecen nüktelerle ifade etmeyi benimsediğim ilk andan beri sevenim az ,arkamda söyleyenim coktur...eRkam_turabii |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] … Ve insan zamanla anlıyor ki; Alnımıza yazılan ile kalbimize kazınan bir olmuyor!.. |
SAAT: 14:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.