![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bugün 1 mayısmıŞ alanlar işçilerin günümüŞ,daha iyi bir yaşam istiyorlarmıŞ,Hadi ordan diSk,kesk bilmem hangi sol örgütün sol dinsizin yandaşları...Sizin dininiz artık yok oluyor....eRkam(köşe lafı) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. İslamcııların en büyük hataları işlerine geldikleri gibi kuranı kerimi ameliyat masasına yatırmalarıdır...Kuranda çıkarılacak olan Alimlerin değerli tespitlerini kendi fikir ve amaçları uğruna diskalifiye edebiliyorlar... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. alimler birbirine zıt,,,birbirini tutmayan görüşleri Müslümanlar ne yapsın,,,bilmeyenler neye inanacağını şaşıyor bedelini yanlış fikirlerin peşinde gidenler ödüyor,,,, |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. İnanan bir insan, dünya gözüyle bir anne, bir baba, bir evlat, bir teyze, bir amca, bir memur, bir tacir, bir öğrenci vb. olabilir. Ama her rolünün önünde, kulluk rolünü unutmamalıdır. En öncelikli sorumluluk Allahu Tealâ’ya olan sorumluluktur. Allah’a olan sevgi, güven ve sadakat kendisine biçilen misyonu belirler. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Evlerimiz şeytanın sarayları olmuşken,Şeytanı dışarda aramak çok abestir. ..eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçimizdeki yangına bir ses ararken Hep başkalarının sesiyle konuşuyoruz.Ödünç kelimelerle... N.Bekiroğlu |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hayat ne garip birileri hakketmediği yerlerde,hakedenler ise beklemedikleri yerlerde...Biri rüşvetle koltukta,biri ise alınteri ile...ve ikiside şükürdar...eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Sığındım "ol" deyince olduran doksan dokuz ismine |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. dünya ne garip dost dediklerin saniyelik de olabiliyormuş....bir kelime yeterli olabilior .ne kadar basitmiş dostluk... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı kelimeleri yere düşmüş bir ekmek parçası gibi Yerden alıp öpüp başımıza koyup yüksekçe bir yere kaldırmak gerek. Tarık Tufan |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] We gidiyorum!!! İçimde yarım kalmış mahsun sözlerle dilimi yutup gidiyorum, warsın gidişim vefasız gönüllere vefasızlık olsun, Warsın arkamda dökülen gözyaşı olmasın, tebessümler altdan gülüşler olsun gidişime.. heybemde bin bir acı ve hüsran olsun, dönüpte arkama bakarsam eğer , yüzümü toprak alsın.. We gidiyorum!!! Bütün umutlarımı bütün hayellerimi bırakarak gidiyorum, Bahçemdeki gülleri soldurmayın bari wefasız dostlarım, bir siz kalın wefalı ellerde.. eRkam_turabii |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim sen olmasan, Kimin aklına gelirim ben İbrahim Tenekeci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. yılmadan,yıkılmadan insanların söylemlerine kapılmadan davadan vazgeçmemek üzeri ahitleşmiş yiğitlerin davaları devamızdır...eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bir anne yüreği dibinde daima af bulunan bir uçurumdur Bernard SHAW |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kimi NATO için savaşır, kimi NOTA için... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. size dayatılan sınırları kabul etmeyin.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunur gayretine, karışma hikmetine,Sahibi hürmetine, kulu incitme gönül. Yunus EMRE. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ben sana hep üşüyordum, Çünkü kıştım. Nakıştım, bakıştım. İnkar etmiyorum da bunu, Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım. Ve lütfen inkar etme; Sana en çok ben yakıştım. Özdemir Asaf |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. real hayatda insan bazen tepkisini sukutyla ifade edebiliyor,susmak değilmi en büyük çığlık... sanal alemde nasıl bir tepki koymalı ki sukutunu ifade edebilsin...sukutumu içimden gecen nüktelerle ifade etmeyi benimsediğim ilk andan beri sevenim az ,arkamda söyleyenim coktur...eRkam_turabii |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] … Ve insan zamanla anlıyor ki; Alnımıza yazılan ile kalbimize kazınan bir olmuyor!.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Huzura Doğru Yürü. Kim Tutar Seni Ey Nefsim. Huzur İslamda. Huzur Allah'ın Celle Celalühu Emirlerini Yaşayıp Yasaklarından Kaçmakta ! |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözler Kalpten gelmedikçe,Dil sadace bir et parçasından ibaretdir..eRkam tuRabii |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
bu eleştiriyi herkes yapamaz. sükut etmeyi bildimi i insan ,tekrara düşmek yerine üretici oluyor..:) paylaşımlarınızın sükutunzdan beslenerek dahada artacağını ümit ediyorum..ve bekliyoruzevet000 |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur... (M.Mungan) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gamının dikenine katlanmadıkça, gülistandan gül toplayamazsın. Hazreti Mevlâna (K.S) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. içimdeki haykırışlarım diilimi tutamamamdandır... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben Mutluyum.. Çünkü düştüğümde de kalktığımda da şükretmesini bildim.. ve.. Seveni sevmeyi, sevmeyeni yolcu etmesini bildim... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey sabrım bitme daha, bitme biraz daha var… Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Uzak - yakın , Arap - Acem , yaşlı - genç , kadın - erkek ayırımı yapmadan bütün müslümanların samimiyetle iyiliğini istemek ve onların yararı için çaba sarfetmek bir iman borcudur... Alıntı.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu ülkedeki en büyük derbi; Seninle göz göze gelmemdi Sonunda kaybeden olsam bile Seninle olmak güzeldi... (B.Gökçe) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bir tebessüm taşı ki yıllara; Hem kaderden yana olsun, Hem kederden yana... Şerif Yusuf |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Muhabbet kuşları gece kuşlarından daha nadir sesleniyor... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne olursan ol! Ama once, nefsinin ogretmeni Vicdaninin ogrencisi ol Platon |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kaleme dökülen her satirin yüregte bir zelzelişi vardır.eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Sözden ağırı yoktur, beden çok yükü taşırda gönül her sözü taşıyamaz. Bir çok şey yapılır ama kırılan kalp eskisi gibi olmaz... |
re: Gönülden Kaleme Dökülenler-Medineweb Insanogluna ne kadar iyilik yapsan yaranamazsin |
Cevap: Re: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
|
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelimeler de yorulur Düşler gibi... Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgi; Sevdiğin Kişinin Mutlu Olduğunu Gördükçe O'nun Mutluluğu İle Mutlu Olabilme Sanatıdır... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. "Dostu insan olanın sırtı yere gelir, dostu Allah olanın alnı yere gelir, buna secde denir" Mustafa İslamoğlu |
SAAT: 12:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.