![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. İnsanın dünyadaki ahireti kalbidir. Onu sakın kirletmeyin... (Kâhraman Araz) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonu kavuşmak olan her ayrılık güzeldir. Sonu mutluluk olan, her sıkıntı güzeldir. Allah ömür verirse gideriz ve döneriz. Sonu vuslatsa eğer, ayrılmak da güzeldir... (B.Gökçe) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Aramızdaki mesâfenin adıdır nâsip. Herkes birbirine nâsibi kadar uzak, Nâsibi kadar yakın. . ” alıntı |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özleyeceksin . . . ! Kızıyordu, Kıskanıyordu, Küsüyordu, Çok soru soruyordu: Ama beni seviyordu diyeceksin ! Nazım Hikmet Ran |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İyilik, ticaret değildir. Allahü Teala için yapılır ve unutulur.” |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Asla umudunuzu kaybetmeyin.. Bugünün size neler getireceğini Asla bilemezsiniz... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. "Batılılardan nefret ediyorum, Amerika'dan nefret ediyorum; ama daha çok Amerika'nın vicdanına sığınan Müslümanlardan nefret ediyorum." [Seyyid Kutub] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Özgürlüğü tel örgülerin ardında arama..eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk sineleri yerinden eden,Aşk Başı ayak eden öyle bir iksirsinki senle yanan Rabbine yakın oluyor...eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnce ince.. Usul usul.. Ama sürekli yağan yağmurlardan sabrı öğrendim... Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Küfrün Bagrında Ebuzer gibi Tekbir getirmek.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kalbin huzur bulsun istiyorsan bağla dilini. O'nu (cc) gece, gündüz hasretle çağır. Düşünsene hani sevgili bu kadar ısrara dayanır. Rabbin ki ! tek sahibi kalbinin Rabbin ki ! hep izleyenin. An adını rahmetini gönlüne çağır. Ağla bu hisle binler ağla. Allah (cc) de yan, Allah (cc) de bağır. O'na dökmediğin yaş sadece yüzünü ıslatır... Alıntı... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hakketmediğim Sözler söylenince yüzüme hakketdiklerini söyleyemedim.. Hakkın haklarını verdiği güne tayin eyledim..eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Avucuma koyduğum kalbimdir Rabb’im. Çırpındıkça kırılıyor kanatları, kalbimin kedersiz uçacağı bir gök ver bana. - Senai Demirci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hüznümle dertleştim bu gün ,Acılırımı dile getirdi ,Sustum.... Susa Kaldım.!!! Nefsim dilime geldi,Dilim Uyuştu Dile getiremedim Günahlarımı,, Dona Kaldı yüreğim.!!! Yüreğim dile getirdi Sevdasını , Kalp ritimim dengesizleşmeye başladı,, Kriz geciriyorum sandım oysaki Aşk içimi Sızlatmıstı... Çok söylenecek söz vardı Bu gece kendime Ama söyleyemedim,, Yaptıgım hatalar hep engel oldu.... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Azizim bırak bileklere prangalar vursunlar ,yüreklere fikirlere zincir ve pranga vuramazlar ya.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Geceme donuk bütün hayellerim, Karanlıgı yaran yıldızlar gibi parlak ,Parlak olduğu kadar ümitvar bir halde , Fısıldaşan söylemlerimle ,, Umut sen Güzel Şeysin.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Yaralanmış duygularımla,hüzünlenmiş yüreğimle,nemlenmiş gözlerimle seni arzular ve sana iltica ediyorum,Rabbim.....!!! |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükutumuzu Anlamak zor olmamalıydı ,Gülüşlerimizi anladıkları gibi.. Murat Eroğlu. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Üzülme!!! Musibetler basına dücar olsada üzülme ey İnsan,Elbet Allahın vadi haktır,Sabır ve sebatın sonu Rahmet ve Mükafatdır. Üzülme!!! Hayat İmtihanlara gebe sen Rabbine Yönel ve sebat et..Ey Vakti Vuslat Söylemek isteyipte söylemediklerini ,Dilin ucunda dönen bütün cümleleri Dostun Olan Rabbine iltica etdir ,Ey Vakti Vuslat Rabbinle konus Rabbine danıs .... Üzülme!!! Üzülme!!! Üzülme!!! Murat Eroğlu |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı kelimeler okunur; bazısı dokunur. Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İnsanın kalbinde öyle şeyler vardır ki verdikçe çoğalır...” Bu hazinelerin başında SEVGİ gelir….. İşte bir dostun bir dosta verebileceği hediyelerden bazıları şunlardır; Kalbi kuvvetlendirdikçe bir TATLI SÖZ…!! Morali düzeltecek bir TAKDİR…!! Neşesini yerine getirecek bir ŞAKA…!! Kızgınlığını söndürecek bir HOŞGÖRÜ…!! Hoşa gidecek bir güzel DAVRANIŞ….!! Gönlü rahatlatacak bir TEBESSÜM…!! |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Serce sarayina kimi konuk etmek istiyorsun ona bak Padisahlari mi sarlatanlarimi Sen hic akillanmayacan dostum Padisah varken meehametli sultan varken neyi ariyorsun ki Neyi bekliyorsun Seni ondan baskasi anlar mi |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bir saniye yi bir dakikayı belkide bir saati kısa Görenler icin Bir saniye ile Ölümün yanında transit gecmesi gibidir Hayat.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Acı... Bir Siyah Coçuğun ,Beyaz Tebeşirinde saklıdır..Murat [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Dil bazen keskin kılıç gibi sivri olur ,Yaralar incitir ama kılıc gibi değildir ,Kılıc yarasına merhem bulunur ama dil yarsı yüreğe dokundumu derin izler bırakır merhemide olmaz... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hickira Hickira aglasam bile yuregim sogumaz Katila katila gulsem bile huznum bitmez Neden mi Iste oyle |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Günah Çamurunun içinde yürümekten korkuyorum.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimde Fırtınalar yasadım hep , Gel-Gitlere ragmen direndim,Umutsuzluk aşılanmak istendi yılmadım yinede,,,Hayatım torpilenmek istendi vefasız gönüllerde,ama yinede vefa nedir cektiğim cefalarda gördüm..Murat |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ne kadar temizlenirsem temizleneyim su ile sabun ile Rabbim beni temizlemedikce Rabbim beni duru kilmadikça temizlenemeyeceğim :( |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Aydınlanan Tan yeli ile Ağırlaşınca gözlerim,Düşe kaldım !! Sevgilinin Ayetlerine ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Gecelere sarıyorum hüznümü ,satırlara gebe kalmıs acılırımı,Neye uzatsam elimi ,Elimde kalıyor |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Rol yapmadan ve maske takmadan insanlarla münasebetlerini sürdürebilenler, belki de en büyük erdemi yakalamışlardır. İnsan, nisyandan uzak durmanın yolunu bulmalı. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ne Yazık ki Acı Düştüğü yeri yakıyor.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bir anne baba 6 cocugabakiyor 6 cocuk bir anne babaya babaya bakamiyor Matematikde mi hata var Bilemedim Yaslanmaktan korktum Rabbim kocamaktan ihtiyarliktan bizi koru Akil noksanligindan sana siginirim |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhamet, insan olmanın ve kalmanın birinci şartıdır. O yoksa, hiçbir şey tamam değildir. İbrahim Tenekeci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Gönülden kaleme dökülen sözler, Bazen diken olur, bazen gül olur. El açıp Allah'a yalvaran gözler, Bazen katre olur, bazen sel olur... Ö.Faruk Ekinci... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bazen sozcukler dolaniyo bogazimda soyleyemiyorum Sadece susuyorum iste icim icimi yesede Sozde hepimiz kardesiz Yuruyun telli ogullari |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kaleme ve (onun) yazdıklarına yemin olsun! Kalem Suresi 1. Ayet Meali [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 12:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.