![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ey Kalem anlat beni |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kalem eğri dilli , mürekkep siyah yüzlü, kağıt iki yüzlü , şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne sahibim bu yerde, Ne de kiracı. Sadece bir ömürlük misafirim ben, Yüreğimiz kıymet bilene emanet ..." (Şems-i Tebrizi) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk Yeryüzünün heryerinde İmanı tetikler ... islaminesil |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Öyle mahsun duygulara bürünmek isterdim, Hayellerim!!!! Kırılgan,Duygularım Sevdaya inat talumar olmuş halde Yüreğim öyle zelzelişlere cığlıklar a bürünmüş ki !!! .. Bitkin bir halde kala kaldı umutlarım.. islaminesil [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Vicdan Allah'ın insanın içindeki kabesidir. Vicdan Allah'ın konuştuğu yerdir. Allah insana vicdanından konuşur. Vicdanında Allahtan baska herkesle konusan mahlukatdan elbetdeki İnsan i birşeyler beklemek cok abestir.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aslanların olduğu yerde Sırtlanlar Esas Duruşta Bekler.. İslaminesil |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] •••...Secdelerdeymiş aşk, bulmak alnıma düştü...••• |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] •••...Öfkeliyken konuş, göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapacaksın...••• |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Susmak!!! Gönlümden Kopan Fırtınalara Rağmen Hüzün Evimi Hüznüne Boğmak.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilirim; Elin-avucun yaralanınca kan akar, Kalbin yaralandığında ise gözyaşı... (Kahraman Tazeoğlu) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göğsüne çöreklenen toz bulutlarına ince bir üfürüş gönder, De ki; Bismillah Saçılsın tüm sancılar. Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Boğazımda Düğümlenen sevgi sözcülerini İçimden gecen sevda hislerimi hep rüya aleminde yasadım ,herkese duyurdum bir sana duyuramadım..Herkes gördü bi, sen görmedin göremedin Çünkü gercekler Aleminde hislerini silmiş sevgiyi rafa kaldırmıs ,Ömrünü Ömürsüze bağlamıştın... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Siyaset ve Politika Eşitdir Yalan ve Namusuzluk... Akp döneminden Önce İslama savaş acan İslama hakaret eden politikacılar revaştaydı ,Şimdi İse Allahla Adı ile insanı kandırmaya çalışanlar revaşta... Sen nasıl bişisin be siyaset... Adamın dini bile oluyorsun .. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Hâsılı âlem bilir bu sırrı inkâr eylemem, Gizlesem de, âşikâr etsem de cânımsın benim... Şeyh Galip |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İki Cümle ile bitiyor Hayat,, Aşk ve Hüzün... Yaşanmadan Ölünmüyormuş,, Vuslat ve Sevda ... İslaminesil |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Söylenecek cok söz vardı kanlı dudaklarımdan dökülecek. Lakin!!! Sevdiğim işitmedikten sonra !!! Ölüm bize tek kurtuluş oldu. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Umutlar nerede büyürse ; mucizeler orada çiçek açar .. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kibir,aldatıcıdır! "Kibir taşıyan kafada, akıla rastlayamazsınız." Ahmed Bin Hanbel [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Öyle mahsun duygulara bürünmek isterdim, Hayellerim!!!! Kırılgan,Duygularım Sevdaya inat talumar olmuş halde Yüreğim öyle zelzelişlere cığlıklar a bürünmüş ki !!! .. Bitkin bir halde kala kaldı umutlarım.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
|
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kiminle yaşarsan yaşa, kalbindekiyle yaşlanırsın… |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ey hayat sana veda ediyorum. Bütün güzelliklerine, bütün güç ve zorbalıklarına, bütün dağlarına, bütün göklerine, bü-tün deryalarına, bütün çöllerine ve bütün varlığına veda ediyorum. Yanmış ve kederle yoğ-rulmuş bir kalple rabbime gidiyorum. Her şeye gözümü kapatıyorum.Alıntı |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ey Kürt Halkım !!!! Demem en doğal hakkımdır sehid hasen el benanın dediği gibi ey arap halkı!!! bu milliyetciliğin sebebi değil muhatap oldugum kesimin dili ile alakalıdr.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ne kadar okursan oku, Yaratan Rabbin Adıyla Okumuyunca , Okumuş olmuyorsun İşte.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Zamana bırakmayı ,zamanla bıraktım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nezaket Bir İnsanlık Sanatıdır... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hayatta hiç birşey bilmesem de Aklında sıkıca tutup unutamayacağın bir cümlem var. Hamd olsun ALLAH Herşeye Kadirdir |
Aynı güzellikte kalmayan her şeye kırgınım.. .............. |
Her gönül yangınından bir duman tütse idi, belki de dünya da göz gözü görmez idi... |
Şimdi uzaklara gitmek lâzım Doldurup bavula ertelenmiş coşkuları Rüzgarı sırtlamak Martıların peşine düşüp asfalt bilmez topraklara koşmak lâzım |
Etme bulma dünyası dese de lisan Bazen de etmeden de bulur insan O yüzden Müslüman olana Dünya hayatının adı imtihan |
İnsanların ayrıntılara boğulmadığı günlerden kalma, güzel bir cümle vardır: "Göz gördü, gönül sevdi." Ah Muhsin Ünlü |
Hüsrana uğramış hayallerimizin içinde yeni umutlara yer kalmadı. |
Hiç uzaklarda olur mu insanın sevdikleri? Ya yanındadır Ya yüreğindedir... ♡~♡~♡ |
Vicdan! insanın tek gerçek dostudur.. vicdanını dost bil, dinle sözünü, Ve bir gün.. Aklın ile vicdanının arasında kalırsan eğer, vicdanını seç.. Çünkü aklın çıkarlarını korur.. Vicdanın ise insanlığını... |
Hakiki dost gökdeki yıldıza benzer, yıldız ay ışığında görünmez karanlıkda görünür... |
yoldur yürünür. mesafedir aşılır.sorundur çözülür. yaradır sarılır insan bir şekilde çaba gösterdiği her şeyi çözebilir.iki tane istisna dışında :ölmek ve sevilmemek insan istediği kadar çbalasın sadece bu iki meseleyi çözemez. |
SAAT: 12:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.