![]()  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  İnsanın dünyadaki ahireti kalbidir.  Onu sakın kirletmeyin... (Kâhraman Araz)  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonu kavuşmak olan her ayrılık güzeldir. Sonu mutluluk olan, her sıkıntı güzeldir. Allah ömür verirse gideriz ve döneriz. Sonu vuslatsa eğer, ayrılmak da güzeldir... (B.Gökçe)  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Aramızdaki mesâfenin adıdır nâsip. Herkes birbirine nâsibi kadar uzak, Nâsibi kadar yakın. . ” alıntı  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özleyeceksin . . . ! Kızıyordu, Kıskanıyordu, Küsüyordu, Çok soru soruyordu: Ama beni seviyordu diyeceksin ! Nazım Hikmet Ran  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İyilik, ticaret değildir. Allahü Teala için yapılır ve unutulur.”  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Asla umudunuzu kaybetmeyin.. Bugünün size neler getireceğini Asla bilemezsiniz...  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  "Batılılardan nefret ediyorum, Amerika'dan nefret ediyorum; ama daha çok Amerika'nın vicdanına sığınan Müslümanlardan nefret ediyorum."   [Seyyid Kutub]  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  Özgürlüğü tel örgülerin ardında arama..eRkam  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Aşk sineleri yerinden eden,Aşk Başı ayak eden öyle bir iksirsinki senle yanan Rabbine yakın oluyor...eRkam  |  

Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnce ince.. Usul usul.. Ama sürekli yağan yağmurlardan sabrı öğrendim... Mehmet Deveci  |  
| SAAT: 11:46 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.