![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. İnsanın dünyadaki ahireti kalbidir. Onu sakın kirletmeyin... (Kâhraman Araz) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonu kavuşmak olan her ayrılık güzeldir. Sonu mutluluk olan, her sıkıntı güzeldir. Allah ömür verirse gideriz ve döneriz. Sonu vuslatsa eğer, ayrılmak da güzeldir... (B.Gökçe) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Aramızdaki mesâfenin adıdır nâsip. Herkes birbirine nâsibi kadar uzak, Nâsibi kadar yakın. . ” alıntı |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özleyeceksin . . . ! Kızıyordu, Kıskanıyordu, Küsüyordu, Çok soru soruyordu: Ama beni seviyordu diyeceksin ! Nazım Hikmet Ran |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İyilik, ticaret değildir. Allahü Teala için yapılır ve unutulur.” |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Asla umudunuzu kaybetmeyin.. Bugünün size neler getireceğini Asla bilemezsiniz... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. "Batılılardan nefret ediyorum, Amerika'dan nefret ediyorum; ama daha çok Amerika'nın vicdanına sığınan Müslümanlardan nefret ediyorum." [Seyyid Kutub] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Özgürlüğü tel örgülerin ardında arama..eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk sineleri yerinden eden,Aşk Başı ayak eden öyle bir iksirsinki senle yanan Rabbine yakın oluyor...eRkam |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnce ince.. Usul usul.. Ama sürekli yağan yağmurlardan sabrı öğrendim... Mehmet Deveci |
SAAT: 14:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.