![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey koca dünya Gitmek farz olduğunda Bu alemden.. Hüzün vacip Yanlızlık sünnettir. Acı"mı..? O kalbimin tek yoldaşı. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne ömrün kıymetini bildik, ne de gönlün. Geri kalansa sadece "Hüzün".. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim payıma düşen anılar bahçesinde "hüzünlü " bir gezintidir… Furuğ Ferruhzad |
Hırçın dalgalar gibi çarpar hüzün; soluna soluna... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir heva yokuşuna ram olduk ki, düştü mihraba yılan Günah çukurunda açtı gözlerini, gaflette bayılan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalk Gönlüm Kalk Misafirlerimiz Var Gece Yine Takmış Koluna Hüzünleri Şiir Yazdırmaya Gelmiş................ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ayaklarım taşa değil , Hüzne çarptığından beri.. Hep yırtık pırtık benim Y Ü R E Ğ İ M |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra yağmur başlıyor.. Islatıyor yağmur, üşütüyor "Hüzün" Haykırırcasına yokluğunu gürüldüyor gök.. Bir ses geliyor derinden, anıların içinden "korkuyor musun " Biraz ürkek biraz titrek fısıldıyor sesim.. " korkuyorum nerdesin ".... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kırk günluk yoldan gelmiş gibi Kırk Tüm yorgunluklardan bi parça almış gibi Tüm Hüzünle hemhal olmuş, alışmış gibi Hüzünle... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hûznû bırakıyorum diyorum birgûn , Bir bakıyorum akşamı yine kapimda La havle ... |
SAAT: 06:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.