![]() |
Hüzün!!! /medineweb Yorgun yüreklerde düşmek kolaydir da Hüzün deryasında bogulmak zordur.İslaminesil. |
Cevap: Hüzün!!! Ve .... Kum fırtınasına tutulmuŞ Bütün Hayellerim... |
Cevap: Hüzün!!! Ne sözler gecer Yüreğimde Dillendiremediğim, Kendime Yediremediğim!!! Kalkanlara bürünmüş bir halde savunma hattına gecer Sükutum!!! Çığlıktır aslında, Taş kesmiş, katılaşmış katı yüreklere .. Bazen hancer gibi saplanır yine Sükut dersin!!! Evet Sükut dersin !!Allah yeter dersin!!! Hıçkırıkların seni sonu olmayan deryalara götürdügünde, Sabır dersin elbetdeki wuslat Yakındır... Allah sabredenlerledir.... islaminesil |
Cevap: Hüzün!!! Bir damla olsam gözüne dolsam süzülsem yanaginda izini bulsam topragin olsam ezilsem ayaginda... |
Cevap: Hüzün!!! İnsanı okudukca kendimi tanıdım,Kendimi tanıdıkca karsımdakinide tanıdım,kendimi baskasının yüreğinde hissetdigim an ,Onuda kendimde gördüm.İslaminesil[/CENTER] |
Cevap: Hüzün!!! Ol can ki canan da ruhu şad ola Beyhude gönül de beyhudar ola Tamahı yok dünya'ya gözler hep arş'da Sıla-i rahim de en güzel buluşma...[/CENTER] |
Cevap: Hüzün!!! Yapraklar düşerken yüreğime ,talumar oldu kitaplara kazıdıgım sevdam.. İslaminesil |
Cevap: Hüzün!!! ....\\ Yolun varmıda, yoldaş bulamadım diye feryat edip duruyorsun? Gönüle erdinmide , gönüldaşım nerede diye sızlanıyorsun? ________ Önce kendini bir bul bakalım________ Ayağında diken yarası olmayan sinesine GÜL kokusu süremez....// ___\\\ Şems-i Tebrizi ///___ |
Cevap: Hüzün!!! Sana kötülük yapanlardan uzak dur. Az bulsan da salih kimseleri dost edin. (Hz.Ömer),,,,, |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün değil bu gözlerimdeki buğu. Sadece anılara daldım da, biraz ondan işte |
Cevap: Hüzün!!! Söylecek o kadar söze gerek yok herhalde Resim Bayram Hüznümüzü anlatıyordur.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Kalbimizi yoranlar değil, onaranlar dostumuzdur.” La Edri |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Hüzne yabancı değiliz / Bardakta izi kalan dudağın / Amentüsünden çıktık yola." |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen Gerçekleri göremeyecek kadar çok sever insan…! B. Gökçe |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün mü? Sabah erkenden gönlümün misafiri... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzünler çiçek açtı bugün, Sanırım yüreğimi mesken tutacaklar... |
Cevap: Hüzün!!! Hüzünler Yoldaşımız oldu Abla... İmtihan... |
Cevap: Hüzün!!! Alıntı:
Hüzün olmasa kıymet de bilinmez.. sitem de gözyaşı da Hüzün de saklıdır Bana göre ...mahcup000 |
Aynen Abla |
Cevap: Hüzün!!! Yüreğine papatyalar bırakmış birini unutamazsın belki, ama alışırsın." |
Cevap: Hüzün!!! Yüzümdeki Gülleri Sulamak , Gözlerimin Diğer Bi Görevi. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünya ağır gelir kimi zaman insana.. Durgunlaşır, Hüzünlenir, Bir köşeye çekilir, Öylece sessiz ağlar ya insan, hıçkırıklarını; Kimse duymasın, Kimse görmesin, Kimse bilmesin diye... Ama Allah duyar, Allah görür. Allah bilir... Zaten Allah duysun, Allah Görsün, Allah bilsin, Yetmez mi..? Allah kuluna Yeter zaten... O Ne Güzel Vekildir... |
Cevap: Hüzün!!! Hüznümün Tadı ,Boyun eğişimin Adı Olmuştu.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Yoklama alıyorum, sessiz olun! Kaygı? burda! Hüzün? burda! Yalnızlık? burda! Mutluluk? … Mutluluk? ” Cemal Süreya |
Cevap: Hüzün!!! Allah sizi korumak için bazılarınızı hayatınızdan çıkarır. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün yansımışsa pencerenden içeri duvarların boyanır ilkin ona.Nereye baksan onu görürsün.Yalnızlığının bir yansıması olur dört duvar sana.Duvarlarının her yanında yalnızlığının portresi vardır.Kumbaranda biriken gözyaşlarıdır.Resim sayfalarında silinmiş mutluluklar vardır.Hüzün der için.Hüzün söyler duan.Hüzünle serilir seccaden.Hüzne yolculanır yüreğin... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün var denilen her yüreğe ''Allah yâr ''diyorum... '' Bir ayet üfleyiver ,geçsin...' |
Cevap: Hüzün!!! Paylasımlarınla Hüznüme hüzün katıyon ya abla :))) Benden daha hüzünlülerde varmı demek.. |
|
Cevap: Hüzün!!! .//Ne garip bir yol dünya.! Huzura yürümek isterken, hüzne takılıyor ayaklarımız...// Kadim Dolunay |
Cevap: Hüzün!!! ALLAH'ım yardım et! Fırtınada sana verdiğim sözü, Huzura erince unutmayayım... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün, ara ara çıkarılıp bakılacak bir resim değil bir "hal" dir yüreklerde...! |
Cevap: Hüzün!!! Hüzünler Diyarından , Göç Vakti yaklaştı, Gönlüm !!! |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her 'ah' bir dua niyetiyle yükselir gönlümün avazında. Geceler hüzün ve acıyı getirir, Kalplere yalnızlık düşer, dillere dua… |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün... Hayatın satır aralarına sıkışmış bir nakarat gibi ; Biraz aşktan, biraz Haktan, biraz yârdan gelmiş gibi... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne yaparsam yapayım, sonunda içimle baş başa kalıyorum. Ve derin bir hüzün gelip kaplıyor içimi. Benim yurdum içimde galiba... Nurullah Genç |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep tarihi geçmiş bir elvedaya takıldı hüznümüz... Gözümüzden düşmedi bir türlü, Hoşçakal'a sakladığımız göz yaşımız... İbrahim İNECİK |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilinir ne usta olduğum içlenmek zanaatında, Canımla besliyorum şu hüznün kuşlarını.. Cemal Süreya |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nereye atsam elimi kalp kırıklıkları batıyor avuçlarıma. Her adımda taştanda ağır sözler takılıyor ayaklarıma. Duymazlıktan gelebilseydim ne ala. Bakıyorum bu senenin hasadıda hüzün, ne koyacak yerim var artık ne de toplamaya halim... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Derin bir Sükût içindeyim; bakan gözlerin halimi görmediği bir diyarın içinde... Hüzünlü bekleyişlerim; konuşuyor benimle.. Lâl olmuşum .. Öylece... |
SAAT: 23:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.