![]() |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün"ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanlığın Bitdiği Noktada!! Bir Nidadır İnsalığa! Bir Seher Daha Ya Rabbim!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Dünyaya az meyletki hür yaşayasın..Hz.Ömer (r.a) |
Cevap: Hüzün!!! Bir nefes almak istiyorum Temiz tertemiz Cigerlerim bu temiz hava dolsun Derinden derinden nefes aldim |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzünler,sıkıntılar kırmızı ışıkta dursa, Umutlar, hayaller, sabırsızlıklar"sarı"ışıkta beklese, Ve candan sevdiklerimiz"yeşil" de çıkıp gelse... Ne güzel olurdu, hayatın trafiği..." |
Cevap: Hüzün!!! Varsın yine gece olsun Gelsin yine aklınıza dertler hüzünler.. Sen yine şükret Dua Et ... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaprağa boyasını süren nakkaş, yürek ortasına saplanan ok, yalın ayak bastığım sahra, gecelediğim balığın karnı, dağdağalı deniz, mermerin arasından sızan su, dala yürüyen hayat, ve ansızın... yüreğe inen "Hüzün" |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve anladı… Anladı sevgi’nin manasını… Asla tarif etmedi… Sadece anladı… Sevgi’nin adl-i ilahi’de sınanmak olduğunu ve sınavı erce geçmek olduğunu… Nasuh kisvesinde bir tevbe olduğunu… Nefsi öldürerek bir diriliş olduğunu… Sevgi’nin harama bulaşmaktan, en ufak bir günaha girmekten O’na sığınmak demek olduğunu… Anladı, irade, takat, sabır, tevekkül, saf, masum, haya, edep.. kelimelerinin gerçek manasını… Anladı… Ve sustu… Ve ağladı… Dili, yüreği… Hicabından lal oldu… Alıntı |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayata baktığın nokta ,ben değil sen olmalısın,önce kendi benlerini bulmaya calıs,işte o zaman istedigin,arzuladıgın noktaya ulaşmak kolay olur.Kendine nasıl bakarsan insanlarda seni öyle görür.İşte o zaman hayatdaki noktan deger ve anlam kazanır arzuladıgın Senlerde. isLamiNesil |
Cevap: Hüzün!!! Herkezin bir "Hûznú"vardır..Bir tûrlû yûreğinden atamadığı... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Pérçépéri dılemın Her parçası bir yerde .. Yetim toprağımın esmer bakışlı yalın ayaklı mahzun çocuklarında bir parçası … Bir parçası kirli ayakların tertemiz toprağında gezindiği Kudüs’de .. Ferhatı değil Şamil’i hatırlatan dağların sevdasında bri parçası .. Katıksız ekmeği değil, Ne ekmeği nede katığı olmayan rengini Bilal’den almış insanlarda bir parçası .. Yetimliğini,öksüzlüğünü en çokda herkeslerin köşesine çekildiğinde hisseden Gözleri bir noktada sabit Öylece içten içe kendi içine süzüldükçe büzülen,küçülen bir békesin yanlızlığında kaldı bir parçası .. En büyük parçasıda .. Ah..! o parçası ki .. 13 masumun parçalanıp toprağa düştüğü yerde Kör bir belada Kerbela’da hala en büyük parçası .. Ey “OL” emriyle gücü her şeye yeten tek Rabbimiz .. İbrahim’in kuşunu parçalara bölüp tekrar bütün eyleyen El-Kadir’imiz .. Topla yüreğimin parçalarını Ebabil misali Ateşten balçık eyleyip Tüm zalimlerin üzerine yağdır Onları kül eyle .. Alıntı |
Cevap: Hüzün!!! Bir çiçek duruyordu, orda bir yerde, bir yanlışı düzeltircesine açmış. Cemal Süreya [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Yaşım bir dolu hüzün , Küskünüm küsmelere de . Yüzümde ise , binbir çeşit 'gülsüz' 'gülümseme'... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimdeki yaramı seviyorum!! " Yarayı açana değil, Açtırana HAMD olsun diyorum! "Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor, O halde yorulmak yok yola devam ediyorum.! "Ellerimi semaya kaldırıyorum, MEVLAMA diz çöküyorum" "Göz yaşlarımı avuçlarıma saklıyorum.! "Kalbimin kanayan yanını, Diğer yanıma emanet ediyorum, Ve şükrediyorum...!! "Halâ dik duracak kadar güvenim olduğu için! ... KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ'DE VARDIR, SABRI'DA VARDIR.... HÜZNÜME DE, SABRIMA DA ELHAMDÜLİLLAH .. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne hemrâh isterim ne yâr-ı hemdem Bulur bir gün nihayet menzil-i gam Sağ olsun sevdiğim Mevla kerimdir" demiş Naili... "Arada dağ olsun yeter ki sağolsun" der olduk şimdi... Kelimeler değişse de dua aynı dua... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saklasam da hüznümü... ....Avuçlarımdan dökülüyor yüzüstü... Nur Hayat Şuara.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine Yüreğime hapsettim hüzünleri. Şikayetçi miyim..? Haşâ.! Çünkü bilirim.. Allah (cc) sever hüzünlü Yürekleri. |
Cevap: Hüzün!!! Sevdiğini kaybeden insanın, güIümsemesinde biIe bir hüzün vardır. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün en çok gülümseyenlere yakışır. İçindeki fırtınalı kışlara rağmen yüzünde baharı göstermeye çalışanların trajedisini bir tek kendileri bilir… Hazandan Geçmeyen Hüzünden Ne Anlar..! |
Cevap: Hüzün!!! Ömrüm... Ah benim ördükçe sökülen, Yakasız, kolsuz hırkam.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Beni bundan böyle beklese beklese Hüzün bekler Çağırsa çağırsa hüzün…'' Özdemir Asaf |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzünlü gönlün hikayesi kısa olur ... "Ne oldu " derler , "Hiç " dersin biter ... |
Cevap: Hüzün!!! Öyle Hayatdan mahrum ve muzdaribim ki Hüznümü Bile Yaşayamıyorum Gönül evimde.. İslaminesil |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sebepsiz hüzünlendiysen, bil ki Allah’a çok yakınlaşmışsın. |
Cevap: Hüzün!!! Şimdi anladınmı Sevgi ile Hüznün bir arada nasıl yaşandıgını... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün/lerim" Sana anlatamadıklarım, Gözlerimden dökülüyo işte böyle. |
Cevap: Hüzün!!! Ve sordular : Neresi daha karanlık bu alemin ? Ve ben cevap verdim : Sevginin olmadığı her yer ! ..Farid Farjad.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün"ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine ... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] An gelir karmaşık olur insan.. Öyleyim işte.. "Hüzün "mü hırsız, Mutluluk mu çingene ? Çözemedim. İkisi de var içimde... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ülkem Filistin için Ölen son Cocuk ben olmak dı dileğim... Yüreğimdeki kahbece sıkılan bir mermi ile ... Son bulsun diye ,Aksaya özgürlük olsun diye ,Toprağa düşen son beden ben olmalıydım ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! yúrek dayanmayan "Hûzûn"sõzû bu olsa gerek ... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Öyle ezildi ki içim "Hüzün"desem yetmiyor, keder desem yetmiyor. . . ” Nazan Bekiroğlu... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''İçimde gözyaşlarımı konuşturan Nazlı bir "Hüzün"var Allah'ım! Sen râhmet et yüreğimde ölenlere''... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlem Duymayasın Gönül carem,Aşk sinemde Virana Olmuş Dumansız Alev olur. İslaminesil [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Arada bir çıkarıp bakacak "Hüznüm"var sol yanımda diyemem Arada bir nefes aldıran "Hüznüm" var…” Mehmet Deveci |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben gam kervanıyım alışkın gönlüm, Umutlar nerede yiterse yitsin... Adanmış bir candır canâna ömrüm, Dilersen vuslatı,haşre koy gitsin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Fazla olan bendim ama bunu anlamak istemiyordum. Bazen birilerinin hayatında fazlayızdır, bu kadar basittir. Bize orada yer yoktur. M.Gülsoy |
Cevap: Hüzün!!! “Hüzün,"uğradığı yerde yeni bir düzen kurar. “ Mehmet Deveci |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüznü"derin olanın, Neşesi göğü delermiş... |
SAAT: 01:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.