![]() |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafir olarak geldi sanmıştım hüzüngönlüme, Meğer ev sahibi olacakmış bütün ömrüme ... |
Cevap: Hüzün!!! İçimdeki "Hüznü" bilen Allah’tır. Gecenin karanlığına sessizce eklediğim duaları duyan Rahman’dır… |
Cevap: Hüzün!!! Kim üzebilir seni senden başka? Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen? Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen? ......Kim sever seni, sen kendini sevmezsen? Her şey sende başlar, sende biter... Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini... Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz. .." YA ÜMİT SİZSİNİZ,YA ÜMİTSİZSİNİZ!!! BEHÇET NECATİGİL... |
Cevap: Hüzün!!! Soguk Gecelerin Ayazları kadar,sensizlik hüzün dünyamda ,Gönül evime yerleşmiş bir dert gibi ,Belliğime kazılmıs ,Biçare ,avereler gibi bir o yana bir bu yana savrulmaktayım.. |
Cevap: Hüzün!!! Yüzümde "Hüzün"den gölgeler varsa, O "Hüzün"yüzündendir olsa olsa..” Özdemir Asaf |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Garip bir "Hüzün"otağı kurdu yüreğimin derinine inceden inceye yol bulan Bir hasret çığlık çığlığa büyüyor ben küçülüyorum Zerreden şemse tutuşuyor... |
Cevap: Hüzün!!! Alıntı:
|
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ............. Birbirimizi görmezden gelsek, yüreğimiz de selamı keser mi acaba? ........... Unutamadım.. Seni... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ne yaparsam yapayım, sonunda içimle başbaşa kalıyorum. Ve bir derin "Hüzün" kaplıyor içimi… Benim yurdum içimde galiba.” |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yürek Bitince Sözlerde biter , Gönül evi harap olursa ,Kalemi tutan elde biter.. eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "HÜZÜN" ağır gelir yüreğe, Ama en güzel Duâyı ettirir sahibine… |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dualar doluşuyor ellerime, Dupduru bir hüzünle, Secdelere gömüp başımı Aminlerce ağlıyorum.. |
Cevap: Hüzün!!! Yitip gidiyor hayat Kimimiz anlık mutluluklara kanarak Kimimiz de acılarla ötelere savrularak Yitip gidiyor hayat Kimimiz yeni bir yön arayarak geleceğine Kimimiz de geçmişiyle savaşarak Yitip gidiyor hayat Kimimiz bir çocuğun sevinciyle gülümseyerek Kimimiz de bir yaşlının pişmanlığıyla kahrolarak... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ezilmiş bir gül "Hüznü" var yüreğimde... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey "Hüznüm"Dökülmek zorundamısın Yüreğimden yüzüme , yüzümden ellerime .??? |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dost yolları nakışlandı kanımdan Sevdiklerim vergi keser canımdan Sükûta muhtacım, ayrıl yanımdan İncitip günaha girme boşuna. Aşk koymuşlar ıstırabın adını Alamadım yaşamanın tadını Yapacaksan eğer bana yardımı Öldür kurtar, ilâç verme boşuna. ABDURRAHİM KARAKOÇ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir yanımız hep "Hüzün"! Bir yanımızda hep sevda! Bir yanımız hep umut! Bir yanımızda hep dua.... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün... Hayatın satır aralarına sıkışmış bir nakarat gibi ; Biraz aşktan, biraz Haktan, biraz yârdan gelmiş gibi... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim! Kırık dökük,Hüzünlü,sessiz hikayeleri himayene al, unutulup gitmesinler. Derviş Kahraman |
Cevap: Hüzün!!! "Hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir." |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çaresizliğimdi suskun bakışlarımda saklı olan cocukluğum.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..//..Alt Yapısı Olmayan Bir Şehir Gibiyim... Ne Zaman "..Hüzün.."'lensem Su Basıyor Gözlerimi..!!..//.. |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzüne sarılmış,Hüzünle yoğrulmuş bütün umutlarım.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Hüzün " Dilimde ay kesiği bir yara Düşüm kırık dökük , umudumun boynu bükük Bir öksüzün omuzlarında sükut Yüreğim sana emanet sıkı tut.. |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kendi çukurunu bulmuş deniz gibiyim... öyle dolu ki !!! Gözlerim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Öyle ezildi ki içim "Hüzün"desem yetmiyor, keder desem yetmiyor. . . ” | N a z a n B e k i r o ğ l u |
Cevap: Hüzün!!! Istanbulu dınlıyorum kokuşmuşluk,ahlaksızlık ,hayasızlığın ğürültülerı ıcınde.. Islambulu dınlıyorum ezanların ğür sesıyle.. |
Cevap: Hüzün!!! Biz bir vadiden ALLAH diye haykırız. Diğer vadiden özgürluk diye yınkılanır. (Çeçen Atasözü) |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yanlızlık mı ? Zırvedeyken !!! Ayaklarımın dıbındeyken Şehır.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün" tadında süküttayım, kelimeler konuşuyor çünkü.” Nazan Bekiroğlu |
Cevap: Hüzün!!! Bir damIa hüzün düştü gönüle Ve gönül Öyle yandı ki, Hüzün Gönülden gözIere yansıdı ,, |
Cevap: Hüzün!!! Kalbimin dikenleri batıyor aklıma, Hüznüm kanıyor, İçim-dışım yara. Şimdi hangi şifa ayetini okuyacak melekler Nüzûl inen ruhuma ...? ,, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey gözyaşı ! Hasret saçaklarındayım. Dokunma kayıp"Hüzün"/lerime.. |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün" tedavi edilmesi gereken bir hastalık değildir. İnsan'ı Rabbine yaklaştıran bir insanlık halidir.. Osman Nar |
SAAT: 01:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.