![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Hayırlı cumalar bir de hayırlı kandiller arkadaşlar... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Alıntı:
Sayın editörüm, ibadetlerinizi Rabbim kabul eylesin inşallah, bir anda bütün hocalarımdan haber alamayınca tedirgin oldum, Fecr hocada olmasa herhalde kendim sorup , kendim cevaplayacaktımgülümseyen000 Şükür ki, önemli mazeretler varmış, tabiki hakkım helal olsun, Allah'a emanet olun. |
Sana da hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Çay dediğimizin usulü üçtür dedi Babam. Çay;Üç şeyde yapılır; ateş semaver demlik. Üç şeyde ikram edilir; çay tepsisi çay tabağı çay bardağı. Çayın birçok dilde karşılığı üç harftir! Bir de çay ‘üç’ün olduğu yerde içilir! Bir sen bir seni yaradan bir de seni seven… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] son 2 gün kaldı buyurun arkadaşlar çay sohbetine :) Misafirimizin canı sıkılıyormuş :) Mihrinaz yoldadır inşaALLAH.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Cay güzel gitti gerçekten su damlası:):) Nurşen ablaammm Rabbim senden razi olsun o guzel yüreğini Rabbim hep mutlu etsin |
Sayın editörüm , bu kadar güzel manilerden sonra demli ve lezzetli çaylar içilmez mi? Ben yudulamaya başladım bile, çaylar soğumadan Mihrinaz hocada yetişir, ellerine sağlık teşekkür ederim. ArO* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Afiyet bal şeker olsun canlar :) |
Canım Nisareyyanım, bu yürek sizlerle güzelleşir , sizler olmasanız hiç bir anlamı yok, Rabbim cümlemizi mutlu eylesin inşallah ArO* |
sende Allah a emanet olc* |
Azranur'cuğum, Rabbim böyle güzel telaşlar versin, Osmanlıca 'da ne kadar marifetli olduğunu görüyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin. alkış000 |
SAAT: 21:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.