![]()  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz  Bütün  İslam  aleminin  Regaip  kandili  mübarek  olsun.   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz  Kandiliniz mübarek misafirliğiniz hayırlı olsun(:c*   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz  Alıntı:  
 Sağol güll hocam, senin de gelmen beni çok sevindirdi.  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz  Bir  gözyaşı  düşer  toprağa  ,  toprak  anlarda  insanı , insan  anlamaz insanı,  bilir  ve  hisseder,  bir  yerlerde  dua  bekleyenin  varlığını  ,  bugünde  duamda  misafirsiniz  ve  bende  sizin  dualarınıza  misafir  olmaya  geldim.      Hayırlı Cumalar...............  |  

|  

|  

Alıntı:  
  |  

Mihrinaz hocam seni gerçekten merak etmiştim. Tefsirde de bir iki gündür yoksun, sana mesaj çekmiştim, ulaşmadı herhalde, senin yokluğun belli oluyor  |  

Editörüm Rabbim senden razı olsun, beni hiç yalnız bırakmadın, Rabbimde seni hiç bir zaman yalnız bırakmasın.  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz  Nurşen kardeşim hakkını helal et ben de tefsire uğrayamadımağlayan000  Affenuzgn dün gece sabah namazına kadar uyumadım sabah namazında da kızım uyandı uykusuzluk halimi anlatamam sana şuangülümseyen000 sıradaki surenin benim olması ve ilahiyat derslerimin üzerine misafirlerin de eklenmesi biraz işleri karıştırdı Rabbimin yardımıyla toparlıyorum henüz yaşıyorum yani:):)  |  
| SAAT: 11:55 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.