![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz [QUOTE=nurşen35;330561] Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Misafirliğin ömrü üç günmüş . Bu sayfa bu kadar sessiz kaldığına göre ev sahipleri sıkılmaya başlamışlar. Misafirliği üç güne mi? indirilmeli diye düşünüyorum, bu bütün misafirler için geçerli, sayın editörlerim siz ne dersiniz? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Alıntı:
belki forumdaki arkadaşlar da yoğundur aslında birçok arkadaş soru soruyordu bilemiyorum ki soru soran arkadaşlar nerde sen konuyu güncellemesen ben güncelliyecektim c*c*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz nurşen bir de şu gerçekki senin sayfan hemen ilk günde ilerledi normalde pazartesi zar zor sayfa ilerlerdi belki de tebrik eden arkadaşlar da bitti |
Doğru söylüyorsun editörüm, bir de artık sınav heyecanı başladı, herkes ders başında. Editörüm biz kimseyi rahatsız etmeyelim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Genelde misafir olununca kimse soru sormaz inş beklentisi olur nurşen ablam soru yok diyd alınmış :) eee haydii arkadaşlarrrr )) |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz kahveler gelmeden soru sormamgülümseyen000c*hyyyyy |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Misafirligin hayirli olsun kardesim...sfhfgshsfhsgh |
SAAT: 10:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.