![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz Alıntı:
Medineweb Hocam, ben teşekkür ederim, samimiyetimizde siz Medineweb editörlerinin gösterdiği ilgi ve alakadan kaynaklanıyor, iyi ki varsınız , Rabbim sizlerden razı olsun. |
Sağol Mihrinaz Hocam, benim yegane desteğim. |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz biraz da soru soralım demi... güven: fedakarlık: sabır: dünya: ahiret: sevgi: düzen: yukarıdaki kelimeleri açıklar mısın? Kolay gelsin :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz . |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz [QUOTE=umut628;330554]alkış000 günışığının orjinal soruları nerde kaldı diye bekliyorduk alkış000[ |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz herkes farklı napalım illa ki aynı şeyleri düşünemem demi... |
Hocam yeni gördüm sorularınızı , elimden geldiği kadar cevap vereyim, müsade ederseniz. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nurşen35" kardeşimiz [QUOTE=gün ışığı;330549]biraz da soru soralım demi... güven: Zordur birine güvenmek, kazanılması en güç olaydır fedakarlık: Allah'ın rızası için inandığı değerler uğruna , insanlık adına kendi menfaatlerinden vazgeçmesi sabır: Doğru yolda yanlışlara karşı sebat etmektir. dünya: ahiret: Ey Rabbimiz bize dünyada bir güzellik ver ve ahirette de bir güzellik ver ve bizi ateş azabından koru. sevgi: Ben demekten vazgeçip, biz demeyi sonsuza kadar kabul etmektir. düzen: Her bir öğesi yerli yerinde olan |
SAAT: 10:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.