![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Bir hafta sonra bende ordayım..Korkma can dua et..Rabbim ne derse o olur haca gitsen binmicen mi uçaga alış şimdi den bence..sana dua yazıyım onu oku... Bismillahi mecreha ve mûrseha inne rabbile gafururrahim..... her arabaya binerken oku... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Allah razı olsun .tam tersi tam 1 hafta sonra bende dönmüş olacağım.ilk defa istanbula gidiyorum.çok merak ediyorum .çok heyecanlıyım. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Ben çok begendim gezilecek yer ama yaşamak zor sanırım orda .ço kalabalık gûrûltû ve trafik Allah yardımcıları olsun... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz peki giyim yönünden sivasla aynı mı? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz burada istediğimiz kıyafetleri zor buluyoruz mesela pardesü gibi |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Bence gõrmen lazım ben yazssam şimdi dil uzatmış olurum Allah korusun.Biz kendi uslubumuza bakalım bence canı nı sıkma bol bol gez bitanem... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz giyim yönünden sivasta pardesü bulamıyorum kendi istediğim gibi.giyim mağazaları yönünden nasıl? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz soruyu bir türlü düzgün bir şekilde soramadım kafam dondu. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz çok fazla. bulacagına eminim gûzel magazalar var..Gittigin yer yani semtin de gûzelse magazalar çok bûyûk... ist bullu arkadaşlar bana kızacak anlatamadım gûzelliğini diye...:-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz fatih semtinde olacağım inşallah ilk uzun yolculuğum bu benim. hakkınızı helal edin . |
SAAT: 22:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.