![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan dostlarını nerde unutmaz? Hem duasında hem de ''Çay sefası''nda.... Burası biraz boş kalmışa benziyo buyurun dostlar çay muhabbetine ..:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz misafirliğimi güzel yapamadım galiba ondan.çaylar için sağol su damlası çok güzel görünüyorlar köydeymişim gibi geldi sanki bana .bu arada Sivaslılar olarak hamurişi olmadan çay içmeyiz özellikle de katmer.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Alıntı:
Evet can bizim buraların katmeri bambaşka birde cevizli olursa gülümseyen000 çok bahsetmiyim bence.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çayları doldur can sohbetimiz güzel olacak anlaşılan çay-kahve000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz evet hemşeriyiz.burda sivastan birilerini görmek çok güzel. bu arada katmerler şekil ve desen olarak harikalar . |
|
eline sağlık su damlam |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz buraya çayla geldim çayla gidecem galiba |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz çayımız var buyursun içmek isteyenler.lalü aşk kahvaltı yapacaz öğle oldu nerdesin |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz canım ben buradayım :) çayı sevmiyosun anlaşılan benim gibi :) Biraz soru sorayım o zman sana :) En sevdiğin Kitap ? En sevdiğin Yemek ? En sevdiğin İçecek ? En sevdiğin Renk ? En sevdiğin Tatlı ? En değer verdiğin kişi ? En çok üzüldüğün olay ? Hayvan besliyor musun ? Besliyorsan adı ne ? En sevdiğin sözü paylaşır mısın ? Yaşadığın şehri seviyor musun ? Yapmak istediğin meslek ? Bugün seni anlatan kelime ? Kolay gelsin...:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun.hayırlara vesile olsun inşallah=))) |
SAAT: 23:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.