![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Nurşen abla bir şekilde size ulaşmaya çalışağım .şurda saltanatımın sonlanmasına ne kaldı bakalım kim alacak tacımı |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz lalü aşk sabah çayımızı kaçırdın arkadaşım akşam çayına buyur lütfen |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz OYYY oyyy kulaklarım çınlamış :) Hep çay mı içeceğiz can birazda kahve içelim..:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Afiyet olsun.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz ben de kahvenin yanına lokum getirdim tüm foruma yeter [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz nurşen abla hep beraber afiyet olsun.hepinize çok teşekkür ediyorum yedim içtim şimdi de birazdan yola çıkıyorum .bana dua edin uçağa hiç binmedim .çok korkuyorummm. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz Yolun açık olsun canım..nereye gidiyon..Hayırlı git ,gel inşaAllah... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz istanbula dayımlara gidiyorum.uçağa binmeden ağlıyorum resmen bi de uçağa bindiğim hali düşünemiyorum. |
SAAT: 20:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.