![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Alıntı:
Misafirliğin Darısı başınıza olsun |
Rabbim hayırlısını versin KANDİLİMİZ mübarek kalplerimiz bir olsun inşallah |
Nasıl görünmezuzgn Yeşil Biber, kırmızı biber, patlican ve kabak dolma Yaprak sarma Bir de koftealkış000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun inşallah :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun..hoş sefa geldiniz:):)...bereketli bir hafta oması temennisiyle inşallah... maşallah çok azimli çalışkan bir arkadaşımızsnız..bu azminizle meal- tefsir grubumuzada çok yakışacağınızı düşünüyorumc*..bekleriz inşallah(:c* |
|
|
Gulnihal ben Osmaniye de yasıyorum plaka 80:) 99 Osmaniye Ihl mezunuyum Evliyim. 3 yaşında tatlı mi tatlı, AZRA GÖKÇEN isminde bir kizim varelhm Çalışan bir annem olmasından kaynaklı Hep bir okuma, çalışma ve uretken olma hissi olustu ben dedüşünceli000 Lise mezuniyetinden sonra kat sayi olayından dolayisopa000 daha iyi yerlerde olabilecekken Bilgisayar PROGRAMCİLİGİni okudum7638jk4 Ve 2002de mezun oldum O gündür bu gündür uğraşıyorumuzgn Şu anda ilahiyat 2.sınıftayim. Hayırlısıyla biter inşallah KISACASI KENDİMÎ BİLDİM BİLELİ ÖĞRENCİYİMuzgnc* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirhanemize hoş geldiniz :):) meal grubumuzada hoş gelirsiniz inş. :))) güzel bi hafta geçirmek temennisiyle hayırlı konukluklar |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz hayırlı olsun |
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.