![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Alıntı:
|
|
ben 80'i görünce benim yaşımdasın sanmıştım sanırım 83 doğumlusun ben de 96 yılında kayseri karamancı imamhatip lisesinden mezun oldum azra gökçeni de allah bağışlasın sanırım profilindeki kız senin kızın msl* bilgisayar programcılığını örgün okudun değil mi bir yerde çalışıyor musun inşallah bu sene önlisans biter gelecek sene ilitama yerleşirsinc*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz gülnihal ilk sınavların nasıldı |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz biz de sana ikramlıklarımızı sunalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz |
|
Alıntı:
|
Amin rabbim herkesin evladini bağışlasın, evet benim kizim KSÜ maraş prog. Mezunuyum, şu anda evdeyim Önlisans bitince ücretli öğretmenlik düşünüyorum kismetse Bir yandan da İlitam bakalım hayirlisi |
Arapça 30 du en düşük ondan aldım malesefuzgn Dünya dinleri ve sosyoloji 85 Hadis 70 Kelam 65 din Egt , türk dili, tarih 60 Final notlarım daha iyi gelir inşallah |
SAAT: 03:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.