![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Yumurtalar harika gözüküyor..elinize sağlık yumurta sevmeyen biri olarak beni bile iştaha getirdniz :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz sorular bitti ama, gerçekten ahret sorusu gibidüşünceli000gülümseyen000 Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kahvaltı hazırrrrrsfhfgshsfhsgh uyanan elini yüzünü yıkasın gelsinalkış000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz nihal senin misafirliginde bir ayrıcalık oldu.ikramlıkları n gûzel yûreğine saglık..sohbet gûzel bu hafta da devam etsen mi acaba diyorum...:)))) |
Malum 7 gün sonra aöf sinavlarim var dersler beni bekler7638jk4 |
sınavınızda kolaylıklar diliyorumc*c*c*c* |
bu fotoların 1 i hariç hepsi , ellerimle evde hazıladığım ikramlarsfhfgshsfhsgh |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] nihalciğim hep senden beklemek olmaz ..Bende ilkindi çayı hazırladım buyurun dostlar masa başında sohbete :) sınavında da başarılar dilerim can..RABBİM yardımcın olsun inşaALLAH.. |
inşallah rabbim kolay getirir hepimize |
SAAT: 11:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.