![]() |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 4000 adet veriyorum |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. SelamünAleyküm Günceldir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Rabbim Sizleri Rahmetiyle müjdelesin inşAllah Rabbim sizleri cenneti ile müjdelesin inşAllah Efendim sizi herzaman güzelce ansın Efendim sizden herzaman hoşnut olsun inşAllah Efendim sizden nurunu eksiltmesin inşAllah Efendim o mahşer gününde sizi hiçbirzaman yalnız bırakmasın inşAllah Rabbim sizden razı Efendim sizlerden hoşnut olsun inşAllah Hayırlı Akşamlar Selametle inşAllah:) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Allah razı olsun ne güzel dua bunlar 3000 veriyorum |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alıntı:
|
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. SelamünAleyküm Günceldir ..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim sizlerden de bizlerden de çok ama çok memmun olsunlar Efendimiz de bizlere bakıp hep tebessüm etsinler :) Bizler için Rabbimizden Efendimiz affımızı istesin inşAllah:) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Allahumme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 5 bin veriyorum Allah kabul etsin inş. |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alıntı:
Alıntı:
Rabbim sizlerden razı Efendim sizlerden hoşnut olsun inşAllah Çok teşekkür ederim bu zamana kadar bu önemli konuya ilginizi ve hassasiyetinizi koruduğunuz için Efendim sizlere o mahşer gününde bu insanlar benim ümmetimdendir sözüne layık olabilmeyi Allah için canımızı vermeye Malımızı vermeye layık bir ihlas,samimiyet nasip eylesin Efendimiz bir güldü.Nice insanları yeşerdi.Işığını saçmasına vesile oldu Bizlerde o güllerden feyizlerimizi alıp bizlerde o gülün ışığıyla güller yeşertelim Rabbimiz yar ve yardımcımız Efendimiz de bizim nur kaynağımız olsun selametle inşAllah:) Konu Günceldir Ayrıca Burada da Bir Salavatı Şerif Kampanyası Vardır:)= SelamünAleyküm Günceldir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 04:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.