![]() |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 1000 tane veriyorum Allah razı olsun |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alıntı:
:)Efendim inşAllah sizi o mahşer gününde zor durumda bırakmayacaktır Bu kutlu doğum haftasında sizi çokca anıyordur ve herzaman da size güzel nurundan verecektir Teşekkür ederim ArO*amn* Efendim Hoşnut olsun inşAllah:) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 1200 daha çekeyim ins. |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 1000 çekiyorum inşaallah |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 5 bin veriyorum Allah razı olsun...Rabbim kabul eylesin inşaallah... |
bu vesile ile bende gece gündüz salavat getiriyorum..:):) Rabbim cümlemizi efendimizin sefatine nail eylesin...Amin |
|
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Rabbim hepinizden Razı Efendimiz Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem Sizlerden Hoşnut Olsun Gönüllerinize şifa Bedenlerinize sağlık sıhhat versin inşAllah:) Rabbim hayırlı ömürler ihsan eylesin Bol Bol Tebessümlü Yaşayın Yaşadıkça Efendimiz ile Allahı Anan Kullardan Olun inşAllah |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. meraba ben de 1000 tane alabilirmiyim |
Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun Efendimiz O Mahşer Günün En Yakın Dostunuz Yoldaşınız Olsun inşAllah Siz değerli insanı orada sevindirir ümmetimden diyerek:)Efendimiz sizleri utandırmaz Rabbimiz sizleri en güzel cenneti ile müjdeler inşAllah Efendimiz Güzeller Güzeli Nuru Şefaati Daima Üzerinize Olur :) Allah razı Efendimiz Hoşnut Olsun inşAllah:)= |
SAAT: 01:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.