![]() |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum arapça göründüğü gibi zor bir ders değil aslında biraz zaman ayırmanı ister senden nazlı bir ders :) sen birz zaman ayrınca ve anlmak için bakdığında kendisini açar sana çok bir zamanını almaz diye düşünüyorum tabi siz hada ii bilirsinz kendinizi hayatınızı ben bilmediğimden zaman ayırmk konusunda bişey diyemem ama bırakmayın bence inşllah muaffak oluruz hepimz inşallah |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum Arkadaşım Arapçayı kafadan bıraktım demişsiniz,yapmayın.Ben 93 te mezun oldum liseden(düz lise)Şimdi beş çocuk annesi olarak ilahiyat okuyorum ve 2.sınıfım.Alttan hiç dersim yok Elhamdülillah.Arapçadan çok korkuyordum ama inanın öyle 80 -90 almadan da geçiliyor.Ben 50 bile alamadım hiç:(Ama çan eğrisiyle geçtim.Okul bitince DGS ile İlahiyat'a geçmeyi düşünüyorum ve Arapça öğrenmeyi de...Biraz gayret edin yeter,zorlanmazsınız Allah'ın izniyle.. |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum Alıntı:
|
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum bende yeni kayıtım arapça korkulu rüyam inşallah ders geçecek kadar not alabilirim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum Alıntı:
|
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum alkış000alkış000alkış000 azmınizden dolayı kuluyorum sizi ablam (: Alıntı:
|
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum Mavirüya41 öncelikle hoşgeldin hemşehrim :) Maksutoğlunun o mavi kitabı bende de var, çok tavsiye edilen bir kitap o, bol alıştırmalı, hergün az az çalışmaya gayret edersen çok yararı olur inşallah. Bu arada bende AÖF ilahiyat 2. sınıfım... |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum s.a hangi videolar bizim konularla ilgili ben 1. sınıftayım |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buna bi göz atın çıkmış sorul üzerinden anlatıyor |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yada burdan dersler ile ilğili video ları acıp bakablirsiniz işinize yarar inşallah |
SAAT: 06:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.