![]() |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum Alıntı:
|
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum bence iki durum var 1.dilbilgisi kurallarını iyi bilmek 2.Bol kelime ezberlemek. |
|
|
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum örneğin bir kilimenin isim olması için 1.elif lam lakısı 2.tenvin alması 3.sonuna te gelmesi 4.cezimli olmaması 5.tamlama olması 6.ya nida olması aklıma gelenler bunlar yani buradan bir veya iki soru.. |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum 2.filler isim cümlesi dışındaki özellikleri olmayanı fiil olarak değerlendiriyorum. |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum 3.harfler isimden önce gelen bi,min,ila,en,ala gibi harfleri ayırmaya çalışıyorum. |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum Cinsiyet yönünden isimlerde dikkat et bence 3 soru felan gelir bu konudan. |
Cevap: Hiç arapça temelim yok...tavsiyelerinizi merakla bekliyorum sonuçta isim,fiil,harfi çözdüm gibi bu nedenli isim cümlesi ve fiil cümlesinide ayırt ediyorum. üç yada dört soru 1. üniteden diyorum. burada eş ve zıt anlamlı kelimelir hariç. |
|
SAAT: 11:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.